Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Drs.

Robin Vossen

Cosmetisch arts Hilversum

BIG registratienummer: 69916916201 Behandelingen:

Een natuurlijk resultaat dat past bij jouw gezicht, persoonlijkheid en leeftijd. Dat is het streven van drs. Robin Vossen.

Drs. Robin Vossen (1987) is al een aantal jaar werkzaam als cosmetisch arts en sinds februari 2021 verbonden aan Velthuis kliniek.

“Ik word heel gelukkig van mensen blij maken en als cosmetisch arts lukt me dat aardig. Met kleine behandelingen kan ik groot verschil maken bij mijn cliënten. Stoor jij je aan rimpeltjes of fijne lijntjes in je gezicht, dan ben je bij mij aan het goeie adres. Met de juiste injectables en techniek zorg ik dat deze lijntjes verzacht worden zodat ze je niet meer storen als je in de spiegel kijkt. Je zult er frisser en beter uitzien.

Tijdens ons eerste consult krijg je uitgebreid de gelegenheid om je wensen kenbaar te maken. Vervolgens kijk ik samen met jou wat realistisch en haalbaar is. Ik wil dat je na een behandeling vol zelfvertrouwen de kliniek verlaat en dat jouw uitstraling zal opvallen bij vrienden en familie. Een natuurlijk resultaat is mijn streven, een resultaat dat past bij jouw gezicht, persoonlijkheid en leeftijd.

Binnen Velthuis kliniek werken we met tijdelijke fillers, veilig en vertrouwd. Goed om te weten toch!”

"Ik wil dat je na een behandeling vol zelfvertrouwen de kliniek verlaat en dat jouw uitstraling zal opvallen bij vrienden en familie."

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201