Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

cosmetisch arts Raymond de Zeeuw

Drs.

Raymond de Zeeuw

Cosmetisch arts Den Haag / Rotterdam / Velp

BIG registratienummer: 69046162601 Behandelingen:

Goed luisteren naar de zorgvraag van een cliënt, dat is waar drs. Raymond de Zeeuw voor staat.

“Waar stoor jij je aan en welke oplossingen kan ik je hiervoor bieden? Zijn je verwachtingen reëel? Door goed te inventariseren en daarnaar te handelen, bereik ik het optimale resultaat en ga jij met een goed gevoel naar huis. Daar gaat het mij om.

Bij Velthuis kliniek werken we uitsluitend met veilige, tijdelijke middelen waardoor we zoveel mogelijk risico’s op complicaties uitsluiten. Het aantrekkelijke aspect van een zelfstandig behandelcentrum, ten opzichte van een ziekenhuis, is de totaal andere sfeer die er heerst op de werkvloer. Jij zult je als cliënt geen nummer voelen en je krijgt alle aandacht, niet alleen van mij maar van alle collega’s in de kliniek.”

Drs. Raymond de Zeeuw (1970) studeerde Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na het artsexamen heeft hij zich drieënhalf jaar verdiept in dermatologie in het St. Franciscus Gasthuis te Rotterdam. Hij draagt de titel Cosmetisch arts KNMG.

cosmetisch arts Raymond de Zeeuw

"Door goed te inventariseren en daarnaar te handelen, bereik ik het optimale resultaat en ga jij met een goed gevoel naar huis. Daar gaat het mij om."

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201