Mijn Velthuis

Tel: 088 - 7785201

Drs.

Pamela Willekens

Cosmetisch arts Eindhoven

BIG registratienummer: 69912856301 Behandelingen:

Wat maakt mensen nu eigenlijk echt aantrekkelijk? Deze vraag wekt ook de interesse van Drs. Pamela Willekens.

“Of we nu willen of niet, we voelen ons hoe dan ook aangetrokken tot ‘mooie’ gezichten. Een kleine correctie aan jouw kin of neus, die diepe fronsrimpel verzachten of jouw sterke punten accentueren, maar zónder een ander persoon van je te maken: dat is wat mijn beroep zo leuk en uitdagend maakt.

Tijdens mijn opleiding vond ik het eigenlijk niet zo heel leuk om in een ziekenhuis te werken. In een zelfstandig behandelcentrum zoals Velthuis kliniek heb ik alle tijd en ruimte voor een cliënt en dat miste ik in een meer klinische setting van een ziekenhuis. Nu heb ik daarin een mooie combi gevonden. Als cosmetisch arts maak ik mensen blij. Het is een erg positieve tak van de geneeskunde. Het zijn niet altijd even leuke verhalen of redenen waarom iemand bij me komt maar als ik mijn steentje kan bijdragen aan iemands geluk dan doe ik dat met liefde en plezier.”

Drs. Pamela Willekens (1980) volgde haar studie Geneeskunde aan het Rijksuniversitair Centrum Antwerpen en deed twee keuzestages aan het Universitair Ziekenhuis in Antwerpen: dermatologie en neurologie. Ze is werkzaam als cosmetisch arts in België en werkt tevens bij Velthuis kliniek. Ze is lid van de BVEG-SBME (Belgische Vereniging voor Esthetische Geneeskunde). 

 

"Een kleine correctie aan jouw kin of neus, die diepe fronsrimpel verzachten of jouw sterke punten accentueren, maar zónder een ander persoon van je te maken: dat is wat mijn beroep zo leuk en uitdagend maakt."

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201