Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Dr.

Meelad Habib

Cosmetisch dermatoloog Rotterdam / Amsterdam

Behandelingen:

Gezichten herstellen daar waar het weefsel verloren ging, zonder verandering van iemands identiteit. Dat is het streven van cosmetisch dermatoloog dr. Meelad Habib.

“Mijn kernwaarden als dermatoloog vormen een drieluik: iedere cliënt de allerbeste zorg aanbieden, gekoppeld aan veiligheid en wetenschappelijke onderbouwing. En niet te vergeten een snufje eigenheid en creativiteit. Binnen Velthuis kliniek staat professionele zorg op maat centraal. Alle middelen en mogelijkheden zijn beschikbaar. Hierdoor kan ik mij volledig focussen op het leveren van topzorg en persoonlijke aandacht voor mijn cliënt.”

Dr. Meelad Habib specialiseerde zich tot dermatoloog aan het Leids Universitair Medisch Centrum. Zijn opleiding tot cosmetisch dermatoloog genoot hij aan het Erasmus Medisch Centrum onder begeleiding van dr. Peter Velthuis (oprichter van Velthuis kliniek).

Hij studeerde in 2015 af als arts aan het Erasmus Medisch Centrum. Parallel aan zijn studie geneeskunde promoveerde hij in 2014 aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2015  behaalde dr. Habib ook een tweede mastergraad binnen Health Sciences, specialisatie in klinische epidemiologie (Netherlands Institute of Health Sciences/Erasmus Universiteit Rotterdam). Theoretische en praktische ervaring deed hij zowel nationaal als internationaal op: in Zuid-Afrika, Engeland (Cambridge Universiteit) en de Verenigde Staten (Harvard Universiteit). In 2015 en 2019 verdiepte hij zijn klinische expertise op de afdeling dermatologie van het Brigham and Women’s hospital, één van de aan Harvard geaffilieerde ziekenhuizen in Boston.

In 2020 ontving dr. Habib de Jonge Dermatoloog Award  tijdens het Wereld IMCAS congres in Parijs, een prijs uitgereikt op het vlak van cosmetische dermatologie. Daarnaast is hij deelcoördinator van the International Master Course on Aging Science, lid van de Nederlandse vereniging voor Dermatologie en Venereologie en van de Nederlandse vereniging voor Cosmetische Dermatologie.

Binnen Velthuis kliniek beoefent hij de cosmetische dermatologie in volle breedte uit. In het bijzonder ligt zijn focus op het aangezicht en injectables: op de echografische filler behandelingen van het aangezicht, de liquid facelifts, laserbehandelingen en de behandeling van complicaties na (permanente) fillers. 

"Ik zie het als een uitdaging om samen met mijn cliënt tot een succesvol behandelplan te komen. Naast mijn passie voor de esthetiek kijk ik vanuit mijn professie als medisch specialist ook altijd naar de kwaliteit van de huid.  Voor mij als dermatoloog is de huid een kostbaar orgaan, voor de cliënt een dierbaar sieraad."

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201