Huidtherapeut

Marie-José de Peijper

Huidtherapeut Rotterdam / Den Haag Behandelingen: Oppervlakkige peeling, TCA peeling, Accent Radiofrequentie , Elite MPX laser, C02 laser

Onze huid weerspiegelt vaak ons gevoel. Volgens huidtherapeut Marie-José de Peijper is niks minder waar.

“Het verbeteren en het verfraaien van de huid staat in mijn functie als huidtherapeut centraal. Hierdoor kan ik mijn passie uiten in mijn werk. Ik adviseer mensen met een hulpvraag op het gebied van de gezonde of zieke huid.

Ik streef naar het volledig in kaart brengen van jouw hulpvraag, de achtergrond ervan, je verwachtingen, je te adviseren en een behandelplan op te stellen. Dit om een duidelijk reëel beeld te schetsen. Zo weten we samen waar we naar toe werken. Ik ben tevreden als ik aan deze verwachtingen kan voldoen en jij een verbeterde, mooie huid hebt en dit ook zal uitstralen.”

Marie-José de Peijper (1986) voltooide na haar diploma tot schoonheidsspecialiste de opleiding huidtherapie aan de Haagse Hogeschool. Ze heeft ervaring opgedaan binnen ADL-assistentie, het oncologische aspect van het vak, palliatieve zorg maar ook (cos)medische zorg.

"Ik streef naar het volledig in kaart brengen van jouw hulpvraag, de achtergrond ervan, je verwachtingen, je te adviseren en een behandelplan op te stellen."

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 20.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201