Boek je consultafspraak online     

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Huidtherapeut

Kelly Zuidgeest

Huidtherapeut

Behandelingen:
Vestiging:

Na haar opleiding als allround schoonheidsspecialiste volgde Kelly Zuidgeest (1993) de HBO opleiding Huidtherapie aan De Haagse Hogeschool. Na het opdoen van veel werkervaring als schoonheidsspecialist en huidtherapeut startte zij in 2019 bij Velthuis kliniek regio Rotterdam.

“Mijn specialisatie en ervaring ligt bij huidverbeterende behandelingen, waarbij ik lasertherapie en peelings vaak succesvol inzet om acne, pigmentvlekjes, couperose, littekens en huidveroudering te behandelen.

Ik streef naar een prettige behandelsfeer, waarin ik iemand stap voor stap meeneem in het behandelproces op weg naar een nog mooiere versie van zichzelf. Eerlijkheid staat bij mij bovenaan, zodat er een reëel verwachtingspatroon kan worden gerealiseerd. Bij mij kun je een behandelplan op maat verwachten dat zoveel mogelijk naar jouw wensen en verwachtingen wordt opgesteld.

Als huidtherapeut vind ik het fantastisch om samen te kunnen werken met cosmetisch artsen en plastisch chirurgen. Hierdoor kan er onder 1 dak een totaalpakket worden aangeboden en het beste resultaat worden behaald. Soms is er namelijk meer nodig dan alleen een huid conditioneel te verbeteren en kan men zich ook behoorlijk storen aan zijn of haar vermoeide uiterlijk. Ik krijg energie van een blije en tevreden patiënt.

Onlangs zag ik een dame (40) op mijn spreekuur met striae over haar hele buik dat was ontstaan na een zwangerschap van meer dan 10 jaar geleden. Mevrouw durfde nooit een bikini aan te trekken en droeg altijd een badpak op vakantie. Na een behandeltraject van 10 behandelingen durft ze, na jaren van schaamte, weer een bikini aan te doen. Een stukje eigenwaarde teruggeven is het mooiste wat ik met mijn behandelingen kan bereiken!”

"Bij mij kun je een behandelplan op maat verwachten dat zoveel mogelijk naar jouw wensen en verwachtingen wordt opgesteld."

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201