Nu te zien: Tv-programma De Kliniek  

Meer informatie
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Drs.

Kajal Visscher

Cosmetisch arts

BIG registratienummer: 19913271601 Behandelingen:
Vestiging:

Korte lijntjes en persoonlijke aandacht aan cliënten geven. Dat vindt drs. Kajal Visscher belangrijk.

Drs. Kajal Visscher (1985) vindt het fijn om in een kliniek te werken waar de lijntjes kort zijn en ze de ruimte krijgt om persoonlijke aandacht aan haar cliënten te geven. Dit werkt voor haar prettig maar komt jou als cliënt ook ten goede.

“Ik ben werkzaam als cosmetisch arts en ben gewend om heel secuur en precies te werken. Een kwaliteit die binnen de cosmetiek zeker belangrijk is. Voordat ik aan de slag ga, wil ik eerst weten waarom jij langskomt. Ik wil niet alleen weten welke rimpel je vervelend vindt en welke behandeling jij wenst, maar ook waarom. De één heeft als doel er aantrekkelijker uit te willen zien, de ander wil graag een minder vermoeide uitstraling. Het is aan mij de kunst om ervoor te zorgen dat ik samen met jou een realistisch en eerlijk behandelplan opstel. Daarbij houd ik voor ogen dat het resultaat zo natuurlijk mogelijk blijft. Ik wil dat jij na een behandeling in de spiegel kijkt en jezelf terugziet, maar dan een frissere en uitgeruste versie. De bedoeling is dat je bij mij met een brede natuurlijke glimlach de deur weer uitloopt.

Ik heb een cliënt gehad die heel erg ongelukkig was over haar uiterlijk. Zij lag in een scheiding en haar ex-man had haar een vervelende sneer over haar uiterlijk gegeven. Zij had een zware periode achter de rug en dat was inderdaad wat gaan tekenen in het gezicht. Het liefst had zij dat ik haar hele gezicht zou behandelen. In mijn ogen was dat op dat moment niet de juiste beslissing. Zij had normale ouderdomsverschijnselen, maar het was allemaal niet zo erg als zij het zich ingebeeld had. Als professional heb ik haar opnieuw leren kijken naar haar gezicht. Van mij nam ze het gelukkig aan. Ze moest vooral zichzelf blijven en de vermoeidheid die door de zware periode was ontstaan, daar konden we wel wat aan doen. In stapjes en niet zoals zij zelf bedacht had met een rigoureuze aanpak. Na 2 behandelingen zag ik een stralende vrouw. Zij zat letterlijk lekkerder in haar vel. De scheiding bleef zwaar, maar ze was blij dat niet iedereen het eraan af kon zien.”

"Ik wil dat jij na een behandeling in de spiegel kijkt en jezelf terugziet, maar dan een frissere en uitgeruste versie."

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

 

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201