Zomeractie: 25% korting op een Skinbooster behandeling   

Meer informatie
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Drs.

Marjolijn van Abeelen

Plastisch chirurg

BIG registratienummer: 19916448901 Behandelingen:
Vestiging:

“Als plastisch chirurg word je breed opgeleid; van handchirurgie en hersteloperaties tot esthetische ingrepen - en alles wat er tussen zit. Mijn specialisatie ligt met name bij het aangezicht. Je kunt hierbij denken aan verjongende operaties zoals een ooglidcorrectie, wenkbrauwlift of oorlelverkleining, maar ook de correctie van ontsierende littekens en het verwijderen van huidkwaadaardigheden of in het oog springende oneffenheden. Ook schaamlipcorrecties, tepelcorrecties en borstoperaties vallen binnen mijn werkveld.

De kleinschaligheid van Velthuis kliniek waar specialistische zorg wordt geleverd betekent meer klantgerichtheid, gedreven specialisten en toegespitste ondersteuners. Een prettige ambiance waarbij er ruim tijd en aandacht is voor iedere cliënt en diens wensen.

Welke ingreep je ook doet, alles begint met een goed eerste consultgesprek. Hierbij neem ik cliënten mee in het gehele traject en bespreek ik wat ze (wel én niet) kunnen verwachten van het resultaat en van mij als behandelaar. Een realistisch behandelplan waar we samen achter staan is de eerste stap naar succes.

Dat esthetische chirurgie voor iedereen is werd me laatst weer eens duidelijk. Toen ik na een bovenooglidcorrectie de spiegel gaf aan mijn 80-jarige cliënte jubelde ze vol trots hoe jaloers haar bridgevriendinnen zouden zijn. Toen ik haar terug bracht naar haar man (81) in de wachtkamer was zijn liefdevolle reactie: ‘oh wat ben je al knap.’ Prachtig.“

Drs. Van Abeelen volgde haar opleiding Geneeskunde aan UMC St. Radboud, Nijmegen. De vooropleiding (AIOS) plastisch chirurg rondde zij af in het Jeroen Bosch ziekenhuis, Radboud UMC en Canisius Wilhelmina ziekenhuis Nijmegen.
Sinds 2020 is drs. Van Abeelen werkzaam als plastisch chirurg en sinds 2022 verbonden aan Velthuis kliniek.

"Ik ben blij met het feit dat ik kan bijdragen aan een verhoging van het zelfvertrouwen van mijn cliënten."

Een ontmoeting in de OK met plastisch chirurg Yvonne Smulders

Een ontmoeting met plastisch chirurg Yvonne Smulders

Lelijke eendjes - Borstlift met protheses

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

 

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201