Mijn Velthuis

Tel: 088 - 7785201

Drs.

Maarten Fechner

Plastisch chirurg Eindhoven

BIG registratienummer: 19020940901 Behandelingen:

Het gaat bij een correctie in het gezicht altijd om 'gevoelige' chirurgie, want het resultaat is voor iedereen zichtbaar. Drs. Maarten Fechner kan zich hier helemaal in vinden.

“Zo'n ingreep is dan ook heel spannend. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënt een goed gevoel heeft bij degene die hem of haar opereert. Een goede interactie staat dus voorop. Ik wil niet dat je na een ingreep te horen krijgt: 'Heb je je strak laten trekken?' Nee, het is de bedoeling dat de omgeving zegt: 'Wat zie je er goed uit, ben je op vakantie geweest?' Ik streef dus naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat – en dat het liefste voor vele jaren.”

Drs. Maarten Fechner (1954) is een zeer gerenommeerd plastisch chirurg en heeft zijn ‘strepen’ meer dan verdiend. Hij studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht en volgde de opleiding plastische chirurgie in het Academisch Ziekenhuis Utrecht. De endoscopische gezichtschirurgie is een van de specialisme van Drs. Fechner. Zo heeft hij de techniek voor de endoscopische voorhoofdslift ontwikkeld.

"Ik vind het belangrijk dat mijn cliënt een goed gevoel heeft bij degene die hem of haar opereert."

Lelijke eendjes - Kincorrectie + halsliposculptuur

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201

Afspraak op één van onze vestigingen? Bekijk onze coronarichtlijnen.

Meer informatie