Mijn Velthuis

Tel: 088 - 7785201

Drs.

Esther Mesters

Plastisch chirurg Eindhoven

BIG registratienummer: 19043498801 Behandelingen:

Een kleine ingreep kan een groot verschil zijn. Drs. Esther Mesters voert veel ooglidcorrecties uit, zowel van de boven- als de onderoogleden.

“Een ooglidcorrectie is een kleine poliklinische operatie maar met een verbluffend resultaat. Je zult er frisser en meer uitgerust uitzien, zonder dat je omgeving meteen zal zien wat de oorzaak hiervan is. Ben je geïnteresseerd in een borstcorrectie, dan ontvang ik je ook graag op mijn spreekuur. Mijn intentie is om iedere cliënt zo te behandelen zoals ik een familielid zou behandelen, met maximale inzet en maximaal resultaat. Natuurlijk houd ik daarbij wel goed in het oog wat tot de mogelijkheden behoort en wat te bereiken is. Dat zal ik ook altijd eerlijk met je delen.

De sfeer binnen Velthuis kliniek is bijzonder goed. Alle medewerkers zijn zeer betrokken en gemotiveerd, iedereen werkt flexibel, niets is te veel. En dat zal je als cliënt ook echt merken. Ik ben trots dat ik hier werkzaam mag zijn.”

Na haar studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen volgde drs. Esther Mesters (1966) de opleiding algemene heelkunde in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. Aan het UMC Radboud voltooide zij haar opleiding tot plastisch chirurg.

"Mijn intentie is om iedere cliënt zo te behandelen zoals ik een familielid zou behandelen, met maximale inzet en maximaal resultaat."

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201

Afspraak op één van onze vestigingen? Bekijk onze coronarichtlijnen.

Meer informatie