Mijn Velthuis

Tel: 088 - 7785201

Drs.

Erik Laban

Plastisch chirurg Amsterdam / Hilversum

BIG registratienummer: 19022341901 Behandelingen:

Waren er vroeger enkele klinieken, tegenwoordig kun je uit vele mogelijkheden kiezen en dat is niet makkelijk. Drs. Erik Laban staat bij Velthuis kliniek graag voor je klaar voor advies en behandeling.

"Ik heb ervoor gekozen om volledig in een privékliniek te gaan werken vanwege de kleinschaligheid en omdat jij er als cliënt nog echt centraal staat. En ik kan me bij Velthuis kliniek toeleggen op mijn specialisatie: de plastische chirurgie van het gezicht. Dit betekent dat ik met name ooglidcorrecties uitvoer. Ik voer zo’n 10 tot 15 ooglidcorrecties per week uit.

De ooglidcorrectie is de meest uitgevoerde plastisch chirurgische ingreep in de wereld maar ook in Nederland en zeker ook in Amsterdam.
En dat is ook wel logisch want het is geen langdurige ingreep, je gezichtsveld wordt beter, je oogt stralender, minder vermoeid, en alles dan ook nog met een heel natuurlijk resultaat.

Mijn eerste vrijblijvende advies aan jou: als je een ingreep overweegt, ga dan naar een geregistreerde plastisch chirurg in een grote en bekende kliniek. Want als je iets bezit wat je heel belangrijk vindt, dan heb je er toch ook alles voor over om het goed te houden?"

Drs. Erik Laban (1955) studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit van Groningen. De opleiding tot plastisch chirurg volgde hij in het Academisch Ziekenhuis en het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Na jarenlang in verschillende ziekenhuizen en klinieken werkzaam te zijn geweest, is Erik Laban sinds 2011 verbonden aan Velthuis kliniek.

Drs. Erik Laban heeft een eigen website: www.eriklaban.nl, hier geeft hij ook online (foto)advies.

"Als je een ingreep overweegt, ga dan naar een geregistreerde plastisch chirurg in een grote en bekende kliniek."

Een ontmoeting met plastisch chirurg Erik Laban

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201

Afspraak op één van onze vestigingen? Bekijk onze coronarichtlijnen.

Meer informatie