Boek je consultafspraak online     

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Drs.

Anne van Leeuwen

Plastisch chirurg

BIG registratienummer: 39909874601 Behandelingen:
Vestiging:

Een goede balans tussen natuurlijke schoonheid, functionaliteit en psyche is essentieel vindt drs. Anne van Leeuwen.

“De prettige werkomgeving binnen Velthuis kliniek biedt niet alleen rust en een persoonlijke sfeer, maar ook efficiëntie met een ervaren team om tot een optimaal resultaat te komen samen. Mijn specialisatie is borst- en aangezichtschirurgie met tevens aandacht voor contour herstellende chirurgie, waarbij ik streef naar een natuurlijk en gebalanceerd eindresultaat.

Een goede balans is essentieel; in natuurlijke schoonheid, functionaliteit en psyche. Er moet wederzijds vertrouwen zijn om tot een mooi en evenwichtig resultaat te komen. Hiervoor neem ik de tijd om goed naar de persoonlijke wensen te luisteren en gezamenlijk tot een realistisch behandelplan te komen.

Een verminking door een ongeval, een aandoening in het verleden of verworven door de krachten van het verouderingsproces, kan vaak veel impact hebben op je psyche. Een chirurgische verbetering in functie en symmetrie kan weer evenwicht bieden. Recent had ik een cliënt met een forse asymmetrie van haar borsten. Met aandacht voor dit verschil in symmetrie en de juiste metingen kon ik haar weer een mooi gepast resultaat geven, waarbij haar onzekerheid werd vervangen voor zelfvertrouwen. Het natuurlijke herstel van deze balans met een tevreden cliënt geeft mij veel voldoening. Herken jij jezelf hierin? Ik kijk graag met je mee of ik jouw balans kan verbeteren.”

Na haar opleiding tot plastisch chirurg in het Erasmus MC Rotterdam begin 2018 te hebben afgerond, heeft drs. Anne van Leeuwen zich verder gespecialiseerd binnen de (reconstructieve-) borst- en aangezichtschirurgie, contourherstellende chirurgie en handchirurgie in het Erasmus MC en Sint Franciscus Vlietland Gasthuis. Momenteel is zij werkzaam als plastisch chirurg in de vakgroep van het Hagaziekenhuis en Velthuis kliniek vestiging Den Haag en Rotterdam.

 

 

"Een goede balans is essentieel; in natuurlijke schoonheid, functionaliteit en psyche. "

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201