Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Dr.

Steven Klein

Plastisch chirurg Amsterdam / Hilversum

BIG registratienummer: 99061804901 Behandelingen:

‘Quality & Honesty’. Dat is de levensethos van dr. Steven Klein.

“Naast mijn werk in het ziekenhuis, waar ik de verzekerde zorg verricht en het vakgebied in de volledige breedte (reconstructieve, cosmetische en handchirurgie) beoefen, vind ik het leuk om bij Velthuis kliniek te werken.

In de kliniek staat de individuele wens van jou als cliënt en het verbeteren van kwaliteit van leven centraal. Het persoonlijk contact en de tijd die ik heb om aandacht te besteden aan jouw specifieke wensen is essentieel, om tot een gewenst resultaat te kunnen komen. Het is mijn inziens belangrijk dat er vertrouwen en een onderlinge click ontstaat. Het centraal zetten van jou en jouw wensen werkt tevens verbindend voor het behandelteam en zorgt voor een goede sfeer, waarvan jij als cliënt uiteindelijk weer profiteert.

Mijn aandachtsgebied is de contour herstellende chirurgie. Daarbij gaat het vooral om een vormverandering van borsten, buik, armen en benen. Door zwangerschappen, gewichtsverlies en de zwaartekracht is het lichaam onderhevig aan veranderingen. Vaak zijn het deze veranderingen die kunnen leiden tot onvrede over het lichaam. Om weer tot een mooier lijf te komen is het essentieel contouren en proporties te herstellen en dan op een manier die zo onopvallend mogelijk is.

Tevredenheid met jezelf en je lijf is belangrijk om gelukkig door het leven te lopen. Als ik kan, wil ik graag mijn steentje bijdragen om jou te helpen dat geluk te bereiken. Daarbij is het echter wel noodzakelijk van tevoren het verwachtingspatroon duidelijk te bespreken en zo nodig in een realistische setting te plaatsen. Mijn levensethos luidt dan ook “Quality & honesty”.

Dr. Steven Klein (1977) volgde in Leeuwarden zijn opleiding Algemene Chirurgie en vervolgde zijn studie Plastische Chirurgie aan het UMCG in Groningen. Aan de Rijksuniversiteit van Groningen promoveerde hij op “The significance of preoperative vascular mapping of donor- and recipient vessels in free flap surgery”. 

 

"Het persoonlijk contact en de tijd die ik heb om aandacht te besteden aan jouw specifieke wensen is essentieel, om tot een gewenst resultaat te kunnen komen."

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201