Mijn Velthuis

Tel: 088 - 7785201

Dr.

Bart Stubenitsky

Plastisch chirurg Amsterdam / Hilversum

BIG registratienummer: 19049113301 Behandelingen:

Geen mens is hetzelfde, geen gezicht is hetzelfde. Dat weet ook dr. Bart Stubenitsky.

“Het gaat bij een correctie in het gezicht altijd om 'gevoelige' chirurgie, aangezien het resultaat voor iedereen zichtbaar is. In het aangezicht kunnen kleine veranderingen een groot verschil maken. Bij elke ingreep streef ik naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

Mijn cliënten hebben vaak hoge verwachtingen van hun cosmetische ingreep. Ik wil niet dat ze achteraf teleurgesteld zijn; daarom zal ik de zaken nooit mooier voorstellen dan reëel is.

Ik kijk daarom altijd goed naar iemands gezicht: welke uitstraling heeft iemand. En vooral: wat zijn iemands persoonlijke wensen? Want veel is mogelijk. Voor een (eenvoudige) neuscorrectie leg ik graag goed uit wat allemaal kan. Natuurlijk is het spannend. Want hoe ziet je neus er straks na een ingreep uit? Ik geef vooraf aan de hand van foto’s een eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Daarvoor hoef je geen afspraak te maken. Online vul je een formulier in en upload je foto’s. Zo kan ik al veel informatie over een eventuele behandeling geven. En vanzelfsprekend behandelen we de persoonlijke gegevens vertrouwelijk. Want alles draait om vertrouwen. En vooral om jouw (zelf)vertrouwen."

Dr. Bart Stubenitsky (1971) volgde zijn medische studie en promoveerde aan de Universiteit van Maastricht. Hij is opgeleid tot plastisch chirurg in het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Daarna specialiseerde hij zich verder in de reconstructieve en cosmetische aangezichtschirurgie in Toronto, Canada. Dr. Stubenitsky brengt elk jaar tijd door in Afrika, waar hij kinderen met hazenlippen en brandwonden opereert voor de stichting Operation Smile. Dr. Stubenitsky is lid van verschillende verenigingen voor plastische, esthetische en reconstructieve chirurgie (NVPC, NVEPC, EURAPS). 

Dr. Bart Stubenitsky heeft een eigen website: www.stubenitsky.com, hier geeft hij ook online (foto)advies. Eerder verscheen een uitgebreid interview over zijn leven en werk. 

Je kunt bij Dr. Bart Stubenitsky in het bijzonder terecht voor een neuscorrectie en/of facelift.

"Bij elke ingreep streef ik naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat."

Een ontmoeting met plastisch chirurg Bart Stubenitsky

Lelijke eendjes - neuscorrectie

Een ontmoeting in de OK met plastisch chirurg Bart Stubenitsky

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201

Afspraak op één van onze vestigingen? Bekijk onze coronarichtlijnen.

Meer informatie