Binnenkort te zien: TV programma De Kliniek  

Meer informatie
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

cosmetisch chirurg Ann Ponet

Drs.

Ann Ponet

Cosmetisch arts

BIG registratienummer: 49918959601 Behandelingen:
Vestiging:

Natuurlijke schoonheid behouden, benadrukken of verbeteren. Dat is het credo van Drs. Ann Ponet.

“Ik ben tegen ‘overbehandeling’ en probeer mijn cliënten ook hiervoor te beschermen. Een correcte analyse van het gelaat vormt de basis voor het opstellen van een eenvoudig behandelplan om de totale gezichtsuitstraling te herwaarderen. Bij een ‘Liquid Facelift’ ligt de focus dus niet alleen op de rimpel, maar op een frisse en energieke ‘Total Look’. Vanuit mijn opleiding in Parijs handhaaf ik hierbij het ‘French Touch’ – concept voor een subtiel en fris resultaat.

Voel jij je onzeker omdat je er futloos en moe uitziet? Dan geeft een liquid facelift dus mogelijk de juiste boost. Heb je last van de zogenaamde ‘rokerslijntjes’ en loopt je lippenstift hierdoor steeds uit? Dan is een behandeling met een fijne filler wellicht de oplossing voor jou. Is jouw fronsrimpel erg aanwezig en geeft het je een norse uitstraling? Dan is een tijdelijke spierontspanner de uitkomst.

En zo is er eigenlijk voor elk ‘probleem’ wel een oplossing. Wanneer ik een verzoek krijg waar ik niet achter sta, zal ik je dit ook eerlijk vertellen. Ik wil geen spijt krijgen van een behandeling en ga er van uit dat jij dat ook niet wil.” 

De Belgische Ann (1971) studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht. Ze heeft haar opleiding tot cosmetisch arts voltooid in Frankrijk en is ze lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Ze draagt ook de titel Cosmetisch arts KNMG.

cosmetisch chirurg Ann Ponet

"Een correcte analyse van het gelaat vormt de basis voor het opstellen van een eenvoudig behandelplan om de totale gezichtsuitstraling te herwaarderen."

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201