Mijn Velthuis

Tel: 088 - 7785201

Vraag het Velthuis avond Velp

VelthuisSquare.png

Maandagavond 07 oktober

Je overweegt een behandeling. Je wilt een persoonlijk advies. Of je bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden. Wat je vragen ook zijn of wat je ook wilt weten: de antwoorden krijg je tijdens een Vraag het Velthuis avond in onze kliniek in Velp op maandagavond 07 oktober. We nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen achter onze voordeur en al je vragen te stellen aan onze specialisten.

 

Schrijf je gratis in

Dit is het programma

Je bent vanaf 18.30 uur welkom op onze Vraag het Velthuis avond in Velp. Deze avond met demonstraties en mini-consulten zal tot circa 21.00 uur duren. De gehele avond is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze specialisten. Tevens is een bezichtiging van de operatiekamers mogelijk, om een compleet beeld van onze kliniek te krijgen.

Stel al je vragen aan onze plastisch chirurgen

Heb je vragen over een borstvergroting, ooglidcorrectie of een andere chirurgische ingreep? Stel dan al je vragen aan onze plastisch chirurgen Wiebren van den Berg en Dietmar Ulrich. Heb je specifiek vragen over een neuscorrectie? Dan staan onze KNO arts Pim Godefroy voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Demonstraties door onze huidtherapeut

Onze huidtherapeut Marron Wassink geeft demonstraties van peelings. Ook als je vragen hebt over de verschillende peelings en laser- en licht behandelingen kun je deze aan onze huidtherapeut stellen.

Demonstraties van onze cosmetisch artsen

Onze cosmetisch artsen Noreen Vingerhoed en Raymond de Zeeuw zullen een demonstratie van Injectables verzorgen. Heb je vragen hoe je van een fronsrimpel afkomt, of hoe je er minder vermoeid uit kunt zien? Je bent welkom om al je vragen aan onze cosmetisch artsen te stellen.

Schrijf je gratis in
Dit zijn de specialisten

Deze huidtherapeut, cosmetisch artsen en plastisch chirurgen zijn aanwezig tijdens de Vraag het Velthuis avond in Velp. Op deze avond beantwoorden ze al je vragen graag.

Maak kennis met onze specialisten

Praktische informatie

Waar:                Middellaan 8a, 6881 RP Velp

Wanneer:          Maandag 7 oktober 2019

Tijd:                   18.30 tot 21.00 uur

 

Routebeschrijving Velp
Bel 088 - 7785201