Mijn Velthuis

Tel: 088 - 7785201

Vraag het Velthuis avond Velp

180919_Velthuis_campaign_1271_LR_crop.jpg (1)

Maandag 08 april 2019

Velp

Je overweegt een behandeling. Je wilt een persoonlijk advies. Of je bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden. Wat je vragen ook zijn of wat je ook wilt weten: de antwoorden krijg je tijdens een Vraag het Velthuis avond in onze kliniek in Velp.

Onze specialisten lopen de gehele avond rond en staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Spreek ze gerust aan en laat je adviseren. Of kijk mee bij één van de demonstraties van Injectables of Huidverbetering.

Deze avond op maandag 08 april 2019 is niet alleen leerzaam, maar ook gewoon leuk. Geniet van een hapje en drankje en neem een kijkje achter onze voordeur.

Dit is het programma

Je bent vanaf 18.30 uur welkom op onze Vraag het Velthuis avond in Velp. Deze avond met demonstraties en mini-consulten zal tot circa 21.00 uur duren. De gehele avond is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze specialisten. Tevens is een bezichtiging van de operatiekamers mogelijk, om een compleet beeld van onze kliniek te krijgen.

Stel al je vragen aan onze plastisch chirurgen

Heb je vragen over een facelift, een ooglidcorrectie of een andere chirurgische ingreep? Stel dan op deze avond al jouw vragen aan onze plastisch chirurg Dietmar Ulrich. Een vraag over een neuscorrectie? Onze specialist Pim Godefroy staat voor je klaar.

Demonstraties door onze huidtherapeut

Onze huidtherapeut Marron Wassink geeft een demonstratie van peelings. Ook als je vragen hebt over de verschillende peelings en laserbehandelingen kun je deze aan onze huidtherapeut stellen.

Demonstraties van onze cosmetisch arts

Onze cosmetisch arts Raymond de Zeeuw zal een demonstratie van Injectables verzorgen. Ook is er ruimte voor het stellen van je vragen aan onze specialist.

Dit zijn de specialisten

Deze huidtherapeut, cosmetisch arts en plastisch chirurg zijn aanwezig tijdens de Vraag het Velthuis avond in Velp. Op deze avond beantwoorden ze al je vragen graag.

Maak kennis met onze specialisten

Praktische informatie

Waar:                Middellaan 8a, 6881 RP Velp

Wanneer:          Maandag 8 april 2019

Tijd:                   18.30 tot 21.00 uur

 

Bel 088 - 7785201

Oksels of bikinilijn ontharen? Boek nu en ontvang 25% korting op een totaalpakket laserontharing (8 behandelingen) in de maanden juni, juli en augustus.

Lees meer