Mijn Velthuis

Tel: 088 - 7785201

Vraag het Velthuis ochtend Rotterdam

VelthuisSquare.png

Zaterdagochtend 12 oktober

Je overweegt een behandeling. Je wilt een persoonlijk advies. Of je bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden. Wat je vragen ook zijn of wat je ook wilt weten: de antwoorden krijg je tijdens een Vraag het Velthuis avond in onze kliniek in Amsterdam op zaterdagochtend 12 oktober. We nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen achter onze voordeur en al je vragen te stellen aan onze specialisten.

Schrijf je nu gratis in

Dit is het programma

Je bent vanaf 09.30 uur welkom op onze Vraag het Velthuis ochtend in onze vestiging in Rotterdam. Deze zaterdagochtend met demonstraties en mini-consulten zal tot circa 12.30 uur duren. Gedurende de ochtend is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze specialisten.

Mini-consulten en presentaties met onze plastisch chirurgen

Er zijn mini-consulten mogelijk bij onze plastisch chirurgen Léon van Adrichem en Jacques van der Meulen. Zij geven beiden tussendoor ook presentaties rondom plastisch chirurgische ingrepen.

Demonstraties en mini-consulten met onze huidtherapeuten

Er zijn demonstraties van huidverbetering door onze huidtherapeut Sabrina aan de Wiel. Ze laat je zien hoe een TCA peeling in zijn werk gaat. Ook kun je terecht bij onze huidtherapeut Kelly Zuidgeest voor een mini-consult, waar je advies kunt krijgen rondom jouw huid.

Demonstraties van Injectables met onze cosmetisch artsen

Onze cosmetisch artsen Lizenka Adriaanse en Raymond de Zeeuw geven demonstraties van Injectables behandelingen. Wil je ook zien hoe een behandeling in zijn werk gaat? Of heb je vragen over hoe je jouw rimpels kunt verminderen? Stel ze dan aan onze specialisten.

Schrijf je nu gratis in
Dit zijn de specialisten

Deze plastisch chirurgen, huidtherapeuten en cosmetisch artsen zijn aanwezig tijdens de Vraag het Velthuis ochtend in Rotterdam. Gedurende deze ochtend beantwoorden ze al je vragen graag.

Maak kennis met onze specialisten

Praktische informatie

Waar: K.P. van der Mandelelaan 10, 3062 MB Rotterdam

Wanneer: Zaterdag 12 oktober

Tijd: 9.30 tot 12.30 uur

Routebeschrijving
Bel 088 - 7785201