Mijn Velthuis

Tel: 088 - 7785201

Vraag het Velthuis ochtend Rotterdam

180919_Velthuis_campaign_1271_LR_crop.jpg (1)

Zaterdag 13 april 2019

Rotterdam

Je overweegt een behandeling. Je wilt een persoonlijk advies. Of je bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden. Wat je vragen ook zijn of wat je ook wilt weten: de antwoorden krijg je tijdens een Vraag het Velthuis ochtend in onze kliniek in Rotterdam.

Onze specialisten geven presentaties en staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Spreek ze gerust aan en laat je adviseren tijdens een mini-consult. Of kijk mee bij één van de demonstraties van Injectables of Huidverbetering.

Deze ochtend op zaterdag 13 april 2019 is niet alleen leerzaam, maar ook gewoon leuk. Geniet van een hapje en drankje en neem een kijkje achter onze voordeur.

Dit is het programma

Je bent vanaf 09.30 uur welkom op onze Vraag het Velthuis ochtend in onze nieuwe vestiging in Rotterdam. Deze zaterdagochtend met demonstraties en mini-consulten zal tot circa 12.30 uur duren. Gedurende de ochtend is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze specialisten.

Mini-consulten met plastisch chirurgen

Doorlopend zijn er mini-consulten mogelijk bij onze plastisch chirurgen Léon van Adrichem en Jacques van der Meulen.

Demonstraties met onze huidtherapeut

Doorlopend zijn er demonstraties voor huidverbetering met onze huidtherapeut Sabrina aan de Wiel. Ze laat je zien hoe een peeling in zijn werk gaat. Ook kun je vragen stellen over welke huidverzorging producten je het beste kunt gebruiken en wanneer een laserbehandeling geschikt is.

Demonstraties van Injectables

Onze cosmetisch arts Lizenka Adriaanse geeft demonstraties van Injectables. Wil je ook zien hoe een behandeling in zijn werk gaat? Of heb je vragen over hoe je jouw rimpels kunt verminderen? Stel ze dan aan onze specialist.

Dit zijn de specialisten

Deze plastisch chirurgen, huidtherapeut en cosmetisch arts zijn aanwezig tijdens de Vraag het Velthuis ochtend in Rotterdam. Gedurende deze ochtend beantwoorden ze al je vragen graag.

Maak kennis met onze specialisten

Praktische informatie

Waar:                K.P. van der Mandelelaan 10, 3062 MB Rotterdam

Wanneer:          Zaterdag 13 april 2019

Tijd:                   9.30 tot 12.30 uurBel 088 - 7785201

Oksels of bikinilijn ontharen? Boek nu en ontvang 25% korting op een totaalpakket laserontharing (8 behandelingen) in de maanden juni, juli en augustus.

Lees meer