Mijn Velthuis

Tel: 088 - 7785201

Vraag het Velthuis avond Enschede

180919_Velthuis_campaign_1271_LR_crop.jpg (1)

Woensdag 10 april 2019

Enschede

Je overweegt een behandeling. Je wilt een persoonlijk advies. Of je bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden. Wat je vragen ook zijn of wat je ook wilt weten: de antwoorden krijg je tijdens een Vraag het Velthuis avond in onze kliniek in Enschede.

Onze specialisten geven presentaties en staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Spreek ze gerust aan en laat je adviseren. Of kijk mee bij één van de demonstraties van Injectables of Huidverbetering.

Deze avond op woensdag 10 april 2019 is niet alleen leerzaam, maar ook gewoon leuk. Geniet van een hapje en drankje en neem een kijkje achter onze voordeur.

Dit is het programma

Je bent vanaf 18.00 uur welkom op onze Vraag het Velthuis avond in Enschede. Deze avond met demonstraties en presentaties zal tot circa 21.00 uur duren. De gehele avond is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze specialisten. Tevens is een bezichtiging van de operatiekamers mogelijk, om een compleet beeld van onze kliniek te krijgen.

Presentatie door onze plastisch chirurgen

Onze plastisch chirurgen geven presentaties over diverse ingrepen. Zo houdt onze plastisch chirurg Johan Wijbenga een presentatie over liposuctie en lipofilling, en vertelt plastisch chirurg Yvonne Smulders je alles over de chirurgische ingrepen van het aangezicht. Stel al je vragen gerust.

Demonstratie en presentatie door onze huidtherapeuten

Onze huidtherapeut Luca Geleedts geeft een demonstratie van peelings, en zal je alles vertellen over laserbehandelingen.

Demonstraties en presentatie van Injectables

Onze cosmetisch arts Yvonne Aarnink zal je tijdens een presentatie alles vertellen over Injectables. Ook zal zij een demonstratie van Injectables verzorgen.

Dit zijn de specialisten

Deze plastisch chirurgen, huidtherapeut en cosmetisch arts zijn aanwezig tijdens de Vraag het Velthuis avond in Enschede. Op deze avond beantwoorden ze al je vragen graag.

Maak kennis met onze specialisten

Praktische informatie

Waar:                Capitool 7, 7521 PL Enschede

Wanneer:          Woensdag 10 april 2019

Tijd:                   18.00 tot 21.00 uurBel 088 - 7785201

Oksels of bikinilijn ontharen? Boek nu en ontvang 25% korting op een totaalpakket laserontharing (8 behandelingen) in de maanden juni, juli en augustus.

Lees meer