Mijn Velthuis

Tel: 088 - 7785201

Vraag het Velthuis avond Enschede

VelthuisSquare.png

Woensdagavond 16 oktober

Je overweegt een behandeling. Je wilt een persoonlijk advies. Of je bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden. Wat je vragen ook zijn of wat je ook wilt weten: de antwoorden krijg je tijdens een Vraag het Velthuis avond in onze kliniek in Enschede op woensdagavond 16 oktober. We nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen achter onze voordeur en al je vragen te stellen aan onze specialisten.

Schrijf je nu gratis in

Dit is het programma

Je bent vanaf 18.00 uur welkom op onze Vraag het Velthuis avond in Enschede. Deze avond met demonstraties en presentaties zal tot circa 21.00 uur duren. De gehele avond is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze specialisten. Tevens is een bezichtiging van de operatiekamers mogelijk, om een compleet beeld van onze kliniek te krijgen.

Presentatie door onze plastisch chirurg

Onze plastisch chirurg Johan Wijbenga geeft een presentatie over diverse plastisch chirurgische ingrepen. Stel al je vragen tussendoor gerust.

Demonstratie en presentatie door onze huidtherapeut

Onze huidtherapeut Luca Geleedts geeft een demonstratie van peelings, en zal je alles vertellen over laserbehandelingen.

Demonstraties en presentatie van Injectables

Onze cosmetisch arts Yvonne Aarnink zal je tijdens een presentatie alles vertellen over Injectables. Ook zal zij een demonstratie van Injectables verzorgen.

Schrijf je nu gratis in
Dit zijn de specialisten

Deze plastisch chirurg, huidtherapeut en cosmetisch arts zijn aanwezig tijdens de Vraag het Velthuis avond in Enschede. Op deze avond beantwoorden ze al je vragen graag.

Maak kennis met onze specialisten

Praktische informatie

Waar: Capitool 7, 7521 PL Enschede

Wanneer: Woensdag 16 oktober 2019

Tijd: 18.00 tot 21.00 uur

Routebeschrijving
Bel 088 - 7785201