Mijn Velthuis

Tel: 088 - 7785201

Vraag het Velthuis avond Eindhoven

VelthuisSquare.png

Dinsdagavond 08 oktober

Je overweegt een behandeling. Je wilt een persoonlijk advies. Of je bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden. Wat je vragen ook zijn of wat je ook wilt weten: de antwoorden krijg je tijdens een Vraag het Velthuis avond in onze kliniek in Amsterdam op dinsdagavond 08 oktober. We nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen achter onze voordeur en al je vragen te stellen aan onze specialisten.

Schrijf je nu gratis in

Dit is het programma

Je bent vanaf 18.30 uur welkom op onze Vraag het Velthuis avond in Eindhoven. Deze avond met demonstraties en presentaties zal tot circa 21.15 uur duren. De gehele avond is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze specialisten.

Presentaties van plastisch chirurgen

Er zijn presentaties over plastische chirurgie door onze plastisch chirurgen Carlo Welters & Esther Mesters. Heb je een vraag die je beantwoord wil hebben? Er is voldoende gelegenheid om deze aan onze plastisch chirurgen te stellen.

Demonstratie door huidtherapeut

Onze huidtherapeut Carmen Hanegraaf zal een demonstratie van een peeling geven. Benieuwd hoe een peeling in zijn werk gaat? Kom dan gerust kijken en stel al je vragen.

Demonstraties en presentatie van cosmetisch arts

Onze cosmetisch arts Stephanie Bukkems geeft demonstraties en een presentatie over injectables. Heb je vragen over tijdelijke spierontspanners of fillers? Stel de vragen dan aan al de specialisten.

Schrijf je nu gratis in
Dit zijn de specialisten

Deze huidtherapeut, cosmetisch arts en plastisch chirurgen zijn aanwezig tijdens de Vraag het Velthuis avond in Eindhoven. Op deze avond beantwoorden ze al je vragen graag.

Maak kennis met onze specialisten

Praktische informatie

Waar: Dr. Holtroplaan 3, 5652 XR Eindhoven

Wanneer: Dinsdag 8 oktober 2019

Tijd: 18.30 tot 21.00 uur

Routebeschrijving
Bel 088 - 7785201