Mijn Velthuis

Tel: 088 - 7785201

Vraag het Velthuis avond Eindhoven

180919_Velthuis_campaign_1271_LR_crop.jpg (1)

Woensdag 17 april 2019

Eindhoven

Je overweegt een behandeling. Je wilt een persoonlijk advies. Of je bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden. Wat je vragen ook zijn of wat je ook wilt weten: de antwoorden krijg je tijdens een Vraag het Velthuis avond in onze kliniek in Eindhoven.

Onze specialisten geven presentaties en staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Spreek ze gerust aan en laat je adviseren tijdens een mini-consult. Of kijk mee bij één van de demonstraties van Injectables of Huidverbetering.

Deze avond op woensdag 17 april 2019 is niet alleen leerzaam, maar ook gewoon leuk. Geniet van een hapje en drankje en neem een kijkje achter onze voordeur.

Dit is het programma

Je bent vanaf 18.30 uur welkom op onze Vraag het Velthuis avond in Eindhoven. Deze avond met demonstraties en presentaties zal tot circa 21.00 uur duren. De gehele avond is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze specialisten.

Presentaties van plastisch chirurgen

Er zijn presentaties over plastische chirurgie door onze plastisch chirurgen Jeroen Schots & Carlo Welters. Heb je een vraag die je beantwoord wil hebben? Er is voldoende gelegenheid om deze aan onze plastisch chirurgen te stellen.

Demonstratie door huidtherapeut

Onze huidtherapeut Carmen Hanegraaf zal een demonstratie van een peeling geven. Benieuwd hoe een peeling in zijn werk gaat? Kom dan gerust kijken en stel al je vragen.

Demonstraties en presentatie van cosmetisch arts

Onze cosmetisch artsen Stephanie Bukkems en Ann Ponet geven demonstraties en een presentatie over injectables. Heb je vragen over tijdelijke spierontspanners of fillers? Stel de vragen dan aan al de specialisten.

Dit zijn de specialisten

Deze huidtherapeut, cosmetisch arts en plastisch chirurgen zijn aanwezig tijdens de Vraag het Velthuis avond in Eindhoven. Op deze avond beantwoorden ze al je vragen graag.

Maak kennis met onze specialisten

Praktische informatie

Waar:               Dr. Holtroplaan 3, 5652 XR Eindhoven

Wanneer:          Woensdag 17 april 2019

Tijd:                   18.30 tot 21.00 uurBel 088 - 7785201

Oksels of bikinilijn ontharen? Boek nu en ontvang 25% korting op een totaalpakket laserontharing (8 behandelingen) in de maanden juni, juli en augustus.

Lees meer