Mijn Velthuis

Tel: 088 - 7785201

Vraag het Velthuis avond Amsterdam

180919_Velthuis_campaign_1271_LR_crop.jpg (1)

Donderdag 11 april 2019

Amsterdam

Je overweegt een behandeling. Je wilt een persoonlijk advies. Of je bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden. Wat je vragen ook zijn of wat je ook wilt weten: de antwoorden krijg je tijdens een Vraag het Velthuis avond in onze kliniek in Amsterdam.

Onze specialisten geven presentaties en staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Spreek ze gerust aan en laat je adviseren tijdens een mini-consult. Of kijk mee bij één van de demonstraties van Injectables of Huidverbetering.

Deze avond op donderdag 11 april 2019 is niet alleen leerzaam, maar ook gewoon leuk. Geniet van een hapje en drankje en neem een kijkje achter onze voordeur.

Dit is het programma

Je bent vanaf 18.00 uur welkom op onze Vraag het Velthuis avond in Amsterdam. Deze avond met demonstraties, presentaties en mini-consulten (op afspraak) zal tot circa 20.30 uur duren. De gehele avond is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze specialisten.

Consulten met plastisch chirurg op afspraak

Doorlopend zijn consulten op afspraak mogelijk bij onze plastisch chirurgen Laura Zaal, Felicia Smits en Bart Stubenitsky. Schrijf je nu alvast in om je te verzekeren van een plek.

Mini-consulten, demonstratie en presentatie met huidtherapeuten

Doorlopend zijn er mini-consulten voor huidverbetering mogelijk met onze huidtherapeuten Elske Jachimowski en Dewi Nandoe. Kom tussendoor ook kijken naar een demonstratie en presentatie over peelings.

Demonstraties en presentatie van cosmetisch arts

Onze cosmetisch arts Lylian Logtenberg geeft ook demonstraties en een presentatie over Injectables. Heb je vragen over tijdelijke spierontspanners of fillers? Stel haar dan al je vragen.

Dit zijn de specialisten

Deze huidtherapeuten, plastisch chirurgen en cosmetisch arts zijn aanwezig tijdens de Vraag het Velthuis avond in Amsterdam. Op deze avond beantwoorden ze al je vragen graag.

Maak kennis met onze specialisten

Praktische informatie

Waar:                Laarderhoogtweg 12, 1101 EA Amsterdam

Wanneer:          Donderdag 11 april 2019

Tijd:                   18.00 tot 20.30 uurBel 088 - 7785201

Oksels of bikinilijn ontharen? Boek nu en ontvang 25% korting op een totaalpakket laserontharing (8 behandelingen) in de maanden juni, juli en augustus.

Lees meer