Mijn Velthuis

Tel: 088 - 7785201

Vraag het Velthuis avond Amsterdam

VelthuisSquare.png

Donderdagavond 17 oktober

Je overweegt een behandeling. Je wilt een persoonlijk advies. Of je bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden. Wat je vragen ook zijn of wat je ook wilt weten: de antwoorden krijg je tijdens een Vraag het Velthuis avond in onze kliniek in Amsterdam op donderdagavond 17 oktober. We nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen achter onze voordeur en al je vragen te stellen aan onze specialisten.

 

Dit is het programma

Je bent vanaf 18.00 uur welkom op onze Vraag het Velthuis avond in Amsterdam. Deze avond met demonstraties, presentaties en mini-consulten zal tot circa 20.30 uur duren. De gehele avond is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze specialisten.

Mini-consulten, demonstratie en presentatie met huidtherapeuten

Doorlopend zijn er mini-consulten voor huidverbetering mogelijk met onze huidtherapeuten Elske Jachimowski en Dewi Nandoe. Kom tussendoor ook kijken naar een demonstratie en presentatie over peelings.

Demonstraties en presentatie van cosmetisch arts

Onze cosmetisch arts Lylian Logtenberg geeft ook demonstraties en een presentatie over Injectables. Heb je vragen over tijdelijke spierontspanners of fillers? Stel haar dan al je vragen.

Mini-consulten met onze plastisch chirurgen

Er zijn mini-consulten mogelijk bij onze plastisch chirurgen Laura Zaal en Erik Jan Timmenga. 

Dit zijn de specialisten

Deze plastisch chirurgen, huidtherapeuten en cosmetisch arts zijn aanwezig tijdens de Vraag het Velthuis avond in Amsterdam. Op deze avond beantwoorden ze al je vragen graag.

Maak kennis met onze specialisten

Praktische informatie

Waar: Laarderhoogtweg 12, 1101 EA Amsterdam

Wanneer: Donderdag 17 oktober 2019

Tijd: 18.00 tot 20.30 uur

Routebeschrijving
Bel 088 - 7785201