Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De liquid facelift van Femke

Liquid facelift behandeld door

Je voelt je gelukkig, maar ziet in de spiegel een zorgelijk gezicht. Dát was voor Femke de reden om naar Stephanie Waterval-Bukkems, cosmetisch arts KNMG bij Velthuis kliniek, te gaan.

Femke (48): “Ik ben niet het type vrouw dat veel met haar uiterlijk bezig is. Maar ik ben behoorlijk bijziend en eigenlijk te laat aan een bril begonnen. Daardoor heb ik sinds mijn twintigste al een fronsrimpel die me een permanent zorgelijke uitstraling geeft. Sinds mijn veertigste ben ik veel gelukkiger geworden en op dat moment vond ik het vervelend dat mijn uiterlijk niet strookte met mijn innerlijk. Dat was het moment dat ik besloot er iets aan te laten doen.

Ik voelde best een drempel toen ik voor het eerst bij Stephanie Waterval-Bukkems kwam. We hadden een vrijblijvend gesprek en het was meteen heel plezierig. Zij begrijpt heel erg goed dat ik geen plastic hoofd wil, maar gewoon een wat frisser ogende versie van mezelf wil zijn. Stephanie heeft eerst die fronsrimpel behandeld met een tijdelijke spierontspanner, later zijn we met Juvéderm begonnen om de marionetlijnen bij mijn mond wat te verzachten en gebruikt Stephanie ook een tijdelijke spierontspanner om mijn kraaienpootjes wat te verzachten. Nee, ze zijn niet helemaal weg en dat hoeft van mij ook niet. Je mag best zien dat ik veel gelachen heb.

Als je eenmaal hebt gezien hoe mooi en natuurlijk het effect kan zijn, dan wil je steeds iets meer. En eerlijk is eerlijk: de tijd gaat verder en het verval gaat door. Ik loop nu tegen de 49 en je merkt toch dat de zwaartekracht wint. Vier maanden geleden heb ik daarom een liquid facelift gehad. Ook dat gaat heel subtiel hoor: je jukbeen wordt wat aangezet, de mondhoeken omhooggehaald, je kaaklijn wat strakker gemaakt. Ik ben er heel blij mee.  Ik heb niks aan persoonlijkheid ingeboet door wat aanpassingen te doen. Zo lang ik op mezelf blijf lijken vind ik het fijn om een beter uitziende versie van mezelf te zijn. Er heeft nog nooit iemand gezegd: heb je wat laten doen? Maar ik hoor wél vaak: wat zie jij er verdomd goed uit voor je leeftijd!”

 

"Ik wil gewoon een frisser ogende versie van mezelf zijn"

Bel 088 - 7785201