Mijn Velthuis

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De cellulite behandeling van Esme

Cellulite behandeling behandeld door Lylian Logtenberg

“Mijn billen zijn helemaal glad en strak.”

Esmé had, net als heel veel vrouwen, last van cellulite. Zij onderging de gloednieuwe Cellfina behandeling. “Ik heb de benen van mijn oma en mijn tante: cellulite zit bij ons in de familie. Zij hebben het nog veel erger dan ik, maar ik vond mijn benen en billen echt niet mooi door die putjes. Je wordt ook beperkt in de zomer, ik houd altijd rekening met wat ik aantrek. Een kort rokje of een korte broek? Echt niet.

Je kunt sporten wat je wilt, maar daar krijg je die putjes niet mee weg. Ik heb zelf altijd bindweefselmassages gegeven voor cellulite. Het was tot nu toe de enige behandeling die werkt, maar helaas is het effect niet blijvend. Toen ik hoorde over de nieuwe Cellfina behandeling bij Velthuis kliniek was ik direct nieuwsgierig: dat wilde ik wel proberen.

Op mijn verjaardag kon ik terecht bij drs. Lylian Logtenberg – een mooi cadeautje! Zij tekende alle putjes die behandeld konden worden af. De verdoving duurt het langst: per putje krijg je een prikje. Vervolgens wordt het hele gebied met een vacuüm handstuk behandeld. Dat vond ik wel gevoelig, maar echt pijnlijk was het niet. Vervolgens worden met een speciaal apparaat de bindweefselstrengetjes onderhuids losgemaakt. Hoewel je er niks van voelt is het best een naar geluid. Tip van mij: doe je oortjes in en luister naar je favoriete muziek. Dan is het zo gebeurd.

Na de behandeling kreeg ik een hele strakke broek aan die ik 24 uur moest dragen. Pijn heb ik helemaal niet gehad. Toen die broek weer uit mocht was ik behoorlijk blauw. Na een week trekt dat weer weg. Ik heb ook gewoon rustig kunnen werken, ik ben helemaal niet uit de running geweest.

Het duurt wel even voordat je resultaat gaat zien. Mijn billen zijn al helemaal glad en strak, dat is echt heel mooi! Op mijn benen is het resultaat nog minder duidelijk. De behandeling is nu een maand geleden en pas na drie maanden kun je het effect goed zien. En het kan zelfs drie jaar duren voordat je het maximale resultaat hebt bereikt. Maar dat resultaat is dan wel blijvend, iets wat met geen enkele andere behandeling mogelijk is. Ik ben al heel blij met alles wat nu weg is. Verder blijf ik gezond eten, sporten en lekker veel water drinken. En ik moet dus nog een beetje geduld hebben…”

"Toen ik hoorde over de nieuwe Cellfina behandeling was ik direct nieuwsgierig: dat wilde ik wel proberen."

Bel 088 - 7785201