Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De borstvergroting van Roos

Borstvergroting behandeld door Drs. Jeroen Schots

Roos wilde een borstvergroting met een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Plastisch chirurg Jeroen Schots begreep haar wens meteen.

Roos (22): “Van mezelf had ik cup AA, dus eigenlijk vrijwel niets. Dan voel je je niet echt vrouwelijk. Ik zat al een paar jaar over een borstvergroting na te denken. Samen met mijn moeder ben ik op zoek gegaan naar een goede en betrouwbare kliniek en zo zijn we bij Velthuis kliniek uitgekomen.

Toen ik binnenkwam bij de kliniek gaf dat meteen een goed gevoel. Alles zag er keurig uit en het was erg mooi ingericht. Ik werd opgehaald door Claire, de consulente. Zo’n eerste afspraak is toch een beetje spannend en zij stelde me meteen op mijn gemak. Ze vertelde al van alles over de ingreep en het hele traject ervoor en erna, en daarna kwam drs. Jeroen Schots erbij. We hebben de operatie besproken en protheses gepast. Daardoor kon je goed zien hoe het ging worden. Ik wilde een zo natuurlijk mogelijk resultaat en drs. Schots snapte dat meteen. We hebben dus gekozen voor druppelvormige protheses die achter de borstspier geplaatst zouden worden.

Op de dag van de ingreep was ik best zenuwachtig, maar ook toen was Claire er weer. Zo fijn dat je dan een vertrouwd gezicht ziet. Voor de operatie kwam de dokter nog even langs om af te tekenen. Fijn dat ik hem ook nog even zag. Hij vroeg of ik nerveus was en stelde me gerust. Je moet toch een goed gevoel hebben bij de arts die je behandelt, en dat had ik bij hem zeker.

Na de operatie werd ik wakker met veel pijn. Ik kreeg extra pijnstilling en het heeft nog even geduurd voordat ik naar huis kon. Van tevoren had ik de pijn zwaar onderschat. Die eerste twee weken heb ik rechtop geslapen, zo erg was het. En ik heb zelfs nog pijnstillers bij moeten halen. Na drie weken heb ik gebeld of ik nog een keer extra op controle mocht komen omdat ik me zorgen maakte. Dat was geen probleem. De verpleegkundige stelde me gerust, alles zag er goed uit. Ze zei: ‘Het herstel gaat  bij iedereen anders. Jij moet nét iets langer op je cadeautje wachten, maar het komt er echt aan.’ Claire heeft me ook nog een keer of drie gebeld hoe het ging. Eigenlijk mag je na zes weken weer gaan sporten, maar ik durfde niet goed. Claire zei toen tegen me: ‘Kom op, je moet gewoon weer gaan beginnen.’

Die pijn was natuurlijk niet fijn, maar over de nazorg ben ik heel tevreden. En met het resultaat ben ik echt elke dag superblij. Ik zie het nog veranderen: mijn borsten voelden in het begin wat strak aan, maar nu vallen ze steeds meer in een natuurlijke plooi, heel mooi. Mijn wens was dat niemand zou zien dat ik een borstvergroting had laten doen, en dat is precies wat het is geworden. Eigenlijk heb ik nu wat ik vroeger met opvulling creëerde: een mooie cup C, passend bij mijn lichaam. Het valt niemand op maar ik heb meer zelfvertrouwen. Over kleine borsten kun je zó onzeker zijn, echt vreselijk. Ik zit nu veel lekkerder in mijn vel.”

"Met het resultaat ben ik echt elke dag superblij"

Bel 088 - 7785201

Afspraak op één van onze vestigingen? Bekijk onze coronarichtlijnen.

Meer informatie