Aflevering 1 - Velthuis kliniek

Aflevering 1

Bekijk hier de hele uitzending

John Beuns (49) heeft al jaren last van zijn bovenoogleden. Volgens drs. Maarten Fechner zijn het niet zijn bovenoogleden die de last veroorzaken maar zijn laaghangend voorhoofd. Met een endoscopische voorhoofdslift wordt het probleem van John verholpen. In dit filmpje ziet u hoe de behandeling verliep:

Het panel

In het panel zaten dit keer Drs. Erik Laban en Dr. Jacques van der Meulen.

Live consulten

In de uitzending vonden drie live consulten plaats:

  • Dhr. Zonderop geeft aan last te hebben van wallen onder de ogen. Hij krijgt vaak de vraag of hij moe is en wordt hier inmiddels moe van.
  • Mevr. van Vliet geeft aan graag een neuscorrectie te ondergaan. Ze is niet blij met de vorm en grootte van haar neus en is hierdoor onzeker en ongelukkig. Vroeger sliep ze met strakke pleisters over haar neus omdat ze dacht dat hij dan zou stoppen met groeien.
  • Mevr. Bellotto heeft nooit borstvorming gehad en loopt al jaren met een AA cup. Ze voelt zich een 14-jarig meisje als ze in de spiegel kijkt en is toe aan vrouwelijke vormen.

Mevr. Bellotto

Mevrouw Bellotto is uitgekozen door het panel en is inmiddels behandeld. Zij heeft een dual-plane borstvergroting gehad wat inhoudt dat de prothese gedeeltelijk onder de borstspier ligt. In aflevering 2 krijgt u het resultaat van die behandeling te zien.

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten