Velthuis Kliniek toonaangevend op congres - Velthuis kliniek
14-12-2011

Afgelopen weekend werd het internationale NVEPC (Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie) congres in Amsterdam gehouden. De inbreng van de plastisch chirurgen van Velthuis Kliniek was dit jaar bijzonder groot.

Het tweedaagse congres werd georganiseerd door onze plastisch chirurgen dr. Laura van Moojen-Zaal en drs. Herm van Tits, samen met drie collegae uit het vak. Onderwerp dit jaar was plastische chirurgie rondom het oog.

Drs. Maarten Fechner (Velthuis Kliniek Eindhoven) heeft een zeer fraaie endoscopische voorhoofdslift verricht onder live video broadcasting. De ingreep was via tv-schermen te volgen in de congreszaal. De dag erna heeft hij twee boeiende voordrachten gehouden over zijn specialiteit.

Dr. Jacques van der Meulen (Velthuis Kliniek Rotterdam) was de moderator op de live surgery dag. Hij heeft de paneldiscussie geleid en is tevens benoemd tot bestuurslid van de NVEPC. Uiteraard wil Velthuis Kliniek hem hiermee van harte feliciteren!

Het congres werd door de aanwezigen als zeer geslaagd beschouwd. En de conclusie na twee dagen was duidelijk: mensen willen er graag jonger uitzien, maar niet anders!

 

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten