Velthuis kliniek heeft spreekuur in Zeist - Velthuis kliniek
28-1-2013
Velthuis kliniek heeft spreekuur in Zeist

Velthuis kliniek start met een extra spreekuurlocatie in Zeist. Hier zal plastisch chirurg drs. Erik Laban cliënten ontvangen op een zogeheten ‘Face-spreekuur’. Tijdens dit spreekuur adviseert hij over de verschillende mogelijkheden van plastische chirurgie aan het gezicht, zoals ooglidcorrecties en facelifts.

Het gezicht heeft vele facetten. En niet altijd is het voor een cliënt duidelijk wat er precies zou moeten gebeuren. Laban: “Vrouwen die een borstvergroting willen, hebben heel duidelijk voor ogen hoe het eindresultaat moet worden. Bij een gezicht ligt dat allemaal veel genuanceerder. Ik hoor vaak: dokter, ik krijg zo’n oud hoofd, kunt u daar wat aan doen? Mensen willen graag een frissere, jongere uitstraling. Maar hoe je dat het beste kunt bereiken, is voor veel mensen niet precies duidelijk.”

Helder advies
Drs. Erik Laban geeft helder en eerlijk advies over alle chirurgische ingrepen aan het gezicht, zoals boven- en onderooglidcorrecties, voorhoofdslifts, wenkbrauwlifts en facelifts. “Plastisch chirurgen denken steeds minder in kalenderleeftijd. Vroeger was het: u bent nog geen 65 dus komt u nog niet in aanmerking voor een facelift. Nu kan het gebeuren dat ik een patiënt van 38 zie met een sterk verouderd gezicht. Dan zeg ik: wacht niet langer, maar doe er nu iets aan.”
Op de locatie in Zeist vindt uitsluitend het spreekuur plaats; voor de chirurgische behandeling gaan cliënten naar één van de vijf volledig uitgeruste vestigingen van Velthuis kliniek in Nederland.

Vele mogelijkheden
Drs. Laban is jarenlang secretaris van de Nederlandse Vereniging voor Esthetisch Plastische Chirurgie geweest en één van de meest befaamde cosmetisch plastisch chirurgen van Nederland. Zijn specialisatie is plastisch chirurgie van het gezicht. Laban: “In de periode van 1991 tot nu heb ik de cosmetische chirurgie zien groeien van een kleine onderafdeling van de plastische chirurgie tot een groot vakgebied. Ik heb ervoor gekozen om volledig in een privékliniek te gaan werken vanwege de kleinschaligheid en omdat de cliënt er nog echt centraal staat.

Waren er vroeger enkele klinieken, tegenwoordig kunnen mensen uit vele mogelijkheden kiezen. Het is niet makkelijk om daaruit een keuze te maken. Als u een ingreep overweegt, ga dan naar een geregistreerde plastisch chirurg in een grote en bekende kliniek. Want als je iets bezit wat je heel belangrijk vindt, dan heb je er toch ook alles voor over om het goed te houden?”

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten