Velthuis kliniek in RTL4 programma Een Nieuw Begin
14-3-2013
Velthuis kliniek en RTL4 maken ‘Een Nieuw Begin’

Vanaf woensdag 20 maart zendt RTL 4 een nieuw feel good-programma uit: ‘Een Nieuw Begin’. Hierin krijgen mensen die een moeilijke tijd achter de rug hebben, de kans om een frisse start te maken. Verschillende specialisten van Velthuis kliniek hebben aan dit programma meegewerkt – en met een ontroerend mooi resultaat.

In ‘Een Nieuw Begin’ zien we mensen die een zware tijd achter de rug hebben. Zij willen verder met hun leven, maar dat is lastig wanneer vervelende ervaringen je gezicht en lichaam getekend hebben. Velthuis kliniek wil deze mensen graag helpen om die lichamelijke sporen zoveel mogelijk te wissen en hun uiterlijk weer te laten matchen met het positieve gevoel dat hoort bij het omslagpunt in hun leven. Zo kan elke kandidaat uiteindelijk met zelfvertrouwen de wereld tegemoet treden en écht een nieuwe start maken.

Betrokken en oprecht
Het nieuwe programma is met veel liefde gemaakt door producent Blue Circle. Presentatrice Angela Groothuizen begeleid de kandidaten op een zeer betrokken en oprechte manier. Aan het team zijn verder een tandarts, styliste, kapper en psycholoog toegevoegd om elke kandidaat een complete make-over te geven. Onze plastisch chirurgen, dermatologen en huidtherapeuten hoefden dan ook niet lang na te denken voor ze hun medewerking toezegden.

Uniek: online spreekuur
Velthuis kliniek koppelt een uniek online spreekuur aan het programma. Na de uitzending kunnen kijkers zich aanmelden voor een face to face consult via Skype met de arts die in de uitzending te zien was. Zij kunnen dan vragen stellen over de behandelingen die in de uitzending te zien waren, of hun persoonlijke wensen met de arts bespreken. Dit persoonlijke online adviesgesprek is geheel kosteloos.

‘Een Nieuw Begin’ wordt vanaf woensdag 20 maart 8 weken lang om 21.30 uur uitgezonden op RTL 4. Het programma wordt herhaald op donderdagmiddag om 14.05 bij RTL 4.

 

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten