Velthuis Kliniek als beste getest voor rimpelbehandeling - Velthuis kliniek
11-10-2010

In november heeft de Consumentenbond haar laatste testresultaten voor rimpelklinieken bekendgemaakt. De Velthuis-vestigingen in Velp en Eindhoven staan op een gedeelde eerste plaats, direct gevolgd door onze vestiging in Rotterdam. Ook de andere Velthuis Klinieken scoorden prima en kregen het predicaat 'zeer goed'. Een fantastisch resultaat!

 

Kritisch beoordeeld
In het onderzoek zijn 35 Nederlandse klinieken kritisch beoordeeld op verschillende aspecten rondom een behandeling met injectables (fillers &  Botox). Daarbij werd onder andere gekeken naar de informatie die wordt verstrekt via brochures, of de arts die de ingreep uitvoert BIG-geregistreerd is en ook zelf het oriëntatiegesprek doet, en hoe de nazorg geregeld is. Ook is bekeken welke middelen er worden aangeboden. Het maximale aantal punten was te halen wanneer een kliniek alleen tijdelijke middelen  aanbiedt aan nieuwe patiënten. Permanente fillers worden door het Ministerie van Volksgezondheid afgeraden vanwege het risico op blijvende complicaties. 

Op alle punten scoorde de Velthuis Kliniek bijzonder goed. Geen onverwachte uitslag overigens, want bij het vorige onderzoek van de Consumentenbond naar rimpelbehandelingen (november 2007) kwam de Velthuis Kliniek ook al prima uit de bus. Destijds haalden onze vestigingen in Hilversum en Rotterdam de nummer 1 positie in de lijst en scoorden de andere vestigingen 'zeer goed'. 


Extra service: Injectable Paspoort
Dat de Consumentenbond uitgerekend naar rimpelbehandelingen onderzoek doet, is niet zo vreemd: deze behandelingen zijn enorm populair. Maar wat niet iedereen weet, is dat niet alle injectables zomaar gecombineerd kunnen worden. Zelfs middelen die jaren eerder ingespoten zijn, kunnen mogelijk problemen geven zodra er een ander middel in de buurt gespoten wordt. Daarom krijgen alle cliënten van de Velthuis Kliniek als extra service een Injectable Paspoort. In dit persoonlijk boekje kunnen zij hun arts bij elke behandeling laten noteren welk middel er gebruikt is. Zo is bij een volgende behandeling meteen duidelijk welke middelen er wel en welke niet ingespoten kunnen worden. Voor andere artsen (bijvoorbeeld de huisarts) kan het eveneens van belang zijn te weten met welke middelen iemand behandeld is. Overigens kunnen ook niet-cliënten het paspoort gratis bestellen via de website. Zo hoopt de Velthuis Kliniek een bijdrage te leveren aan een optimale veiligheid rondom injectables.

 

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten