Twee nieuwe plastisch chirurgen in Velp - Velthuis kliniek
28-9-2009

De Velthuis Kliniek in Velp heeft er sinds kort twee nieuwe plastisch chirurgen bij:  drs. Karine Oostrom en  drs. David Schiettecatte.

 

Drs. Karine Oostrom: "Prettig voor vrouwen"
Wij zijn erg blij dat we weer een nieuwe vrouwelijke plastisch chirurg in ons team welkom mogen heten. Drs. Karine Oostrom specialiseerde zich met name in borstcorrecties, zowel vergroting en verkleining als liftende operaties. "Ik denk dat vrouwen het prettig vinden om hun borstenprobleem met een vrouw te bespreken." Daarnaast doet drs. Oostrom ook heel graag ooglidcorrecties en correcties van afstaande oren. "Ogen en oren zijn mooi 'fijn' werk en dat ligt mij goed."
 

Drs. David Schiettecatte: "Natuurlijk resultaat"
Drs. David Schiettecatte houdt zich binnen de Velthuis Kliniek voornamelijk bezig met voorhoofdslifts en borstvergrotingen. "De voorhoofdslift is een operatie die een echt verfrissende open blik als resultaat geeft, maar zonder dat het onnatuurlijk lijkt. Door de nieuwe endoscopische technieken is deze ingreep voor veel meer mensen dé oplossing." Ook bij borstoperaties streeft drs. Schiettecatte altijd naar een zo fraai mogelijk resultaat: "Door goed rekening te houden met de breedte van de eigen borsten kunnen we ook een borstvergroting er heel natuurlijk uit laten zien."

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten

Kom naar de beautyavonden!

Of je nu een ooglidcorrectie, borstvergroting, rimpelbehandeling of peeling overweegt of alleen advies wilt, zet nu de eerste stap tijdens onze beautyavonden. Onze specialisten vertellen je graag meer over de verschillende behandelingen. De beautyavonden vinden plaats tussen 26 september en 5 oktober, kom jij ook?