TV programma Lelijke Eendjes - Velthuis kliniek
4-2-2016
TV programma Lelijke Eendjes

De deelnemers aan het programma hebben allen een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest.

In elke aflevering vertellen twee kandidaten hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Zo is de 32-jarige Melissa niet blij met haar neus. Voorbijgangers maken regelmatig knorgeluiden naar haar en uitgaan doet ze liever niet, omdat ze het gevoel heeft dat iedereen naar haar kijkt. En de 22-jarige Jeffrey baalt omdat hij al jaren onaardige opmerkingen krijgt over zijn hangende oogleden.

Onze specialisten helpen de deelnemers met een behandeling, zodat ze uiteindelijk met zelfvertrouwen de wereld in kunnen stappen. Naast onze hulp worden de kandidaten op een zeer oprechte en betrokken manier begeleid door presentatrice Lieke van Lexmond. Op de achtergrond staat ook een team van psychologen en lifestyle experts klaar daar waar nodig.

Lelijke Eendjes wordt vanaf donderdag 4 februari 6 weken lang om 21.30 uur uitgezonden bij RTL5. Het programma wordt herhaald op dinsdagmiddag om 15:00 uur bij RTL4 en is natuurlijk ten alle tijden terug te kijken op onze site of via RTLXL.

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten