Plastisch chirurg Erik Laban naar Velthuis Kliniek - Velthuis kliniek
6-3-2011

Erik Laban (1955) heeft jarenlang als plastisch chirurg in het Sint-Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein en bij Bergman Clinics gewerkt. Zijn specialisatie is plastisch chirurgie van het gezicht. Laban: "In de periode van 1991 tot nu heb ik de cosmetische chirurgie zien groeien van een kleine onderafdeling van de plastische chirurgie tot een groot vakgebied. Ik heb ervoor gekozen om volledig in een privékliniek te gaan werken vanwege de kleinschaligheid en omdat de cliënt er nog echt centraal staat."

Sinds 1 maart 2011 versterkt drs. Erik Laban het team van plastisch chirurgen bij Velthuis Kliniek. Hij zal zich in Hilversum met name gaan richten op chirurgische ingrepen aan het gezicht. Daarnaast start hij samen met dermatoloog dr. Peter Velthuis het 'FACE-spreekuur', waarbij cliënten door twee artsen tegelijk gezien en geadviseerd worden.
 

Nieuw: FACE-spreekuur
Bij Velthuis Kliniek gaat Erik Laban samen met dermatoloog Peter Velthuis een bijzonder concept introduceren: het FACE-spreekuur. Tijdens dit consult krijgen cliënten advies op maat van twee specialisten tegelijk. "Bij sommige cliënten is een facelift de beste oplossing, terwijl bij anderen het opvullen van wat lijntjes rond de mond al een spectaculaire verbetering kan geven. Voor een volledig advies heb je eigenlijk de mening van verschillende artsen nodig. Daarom zijn we gestart met het FACE-spreekuur, speciaal voor het gezicht: een duospreekuur van plastisch chirurg en cosmetisch arts. Dit spreekuur is een enorm succes! Het voldoet echt in een behoefte en het geeft cliënten ook het vertrouwen dat de geadviseerde behandeling echt de beste is in haar of zijn specifieke geval."

 

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten