Ooglidcorrecties, als beste getest - Velthuis kliniek
11-1-2010

Velthuiskliniek nummer 1 bij onderzoek Consumentenbond

 

De vier Velthuisklinieken zijn bij een onderzoek van de Consumentenbond naar ooglidcorrecties als beste uit de bus gekomen. De klinieken in Eindhoven, Hilversum, Rotterdam en Enschede nemen de eerste vier plaatsen in van 29 onderzochte particuliere instituten in Nederland en België. ,,Onze niet aflatende inzet om een constante kwaliteit in onze keten te leveren, wordt hiermee beloond", aldus directeur Jak Dekker.

 

In het novembernummer van de Consumentenbond zijn ooglidcorrecties onder de loep genomen. Aan 45 particuliere klinieken (waarvan acht in België) vroeg de Consumentenbond informatie over de ervaring van artsen, de informatievoorziening, de behandelingen en de nazorg die worden aangeboden. Van de 45 klinieken reageerden er 29.
De vier Velthuisklinieken eindigden op de eerste vier plaatsen. De Consumentenbond beoordeelde deze tot de beste instituten als het gaat om ervaring en specialisatie van artsen, nazorg, informatie aan patiënten, kwaliteitsbewaking en behandelaanbod.


,,Een mooie beloning voor ons jarenlange streven naar de beste en constante kwaliteit van artsen en patiëntenzorg", zegt directeur van de Velthuiskliniek Jak Dekker.


In Nederland laten per jaar zo'n 20.000 mensen hun oogleden corrigeren. 
De Consumentenbond onderzocht niet de ingrepen zelf, maar zaken rondom de operatie. Uit het onderzoek blijkt dat er behoorlijke prijsverschillen bestaan tussen de klinieken onderling. Het prijsniveau van de Velthuiskliniek ligt in het middensegment. Gemiddeld voeren de artsen in de onderzochte klinieken zo'n 50 keer per jaar een ooglidcorrectie uit. De Consumentenbond voerde het onderzoek uit omdat sinds dit jaar een bovenooglidcorrectie niet meer wordt vergoed in het basispakket.


Voor meer informatie  klik hier.

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten