Nieuw herstelprogramma na borstvergroting groot succes - Velthuis kliniek
13-10-2011

Een half jaar geleden is plastisch chirurg dr. Laura Moojen-Zaal samen met twee fysiotherapeuten gestart met een uniek herstelprogramma na een dual plane borstvergroting.

De resultaten zijn inmiddels bekend en bijzonder goed te noemen: vrouwen hebben veel minder pijn na de ingreep, ze herstellen veel sneller en de borsten voelen veel soepeler aan. Enorm veel pluspunten dus!

Dr. Laura Moojen-Zaal: "Een borstvergroting volgens de dual plane techniek, waarbij de prothese half onder de borstspier en half onder de borstklier wordt aangebracht, staat bekend als meer pijnlijk dan een borstvergroting onder de borstklier. Dat wilde ik veranderen. Vrouwen starten nu meteen na een dual plane operatie al met fysiotherapie. Zo zorgen we dat de spier niet te veel verkrampt maar ook genoeg rust krijgt om te herstellen. De resultaten zijn echt ongelooflijk goed."

Velthuis Kliniek is de enige in Nederland die dit unieke herstelprogramma aanbiedt. Wilt u meer weten? Dan kunt u een afspraak maken voor een consult.
Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten