Huidoncologie in Rotterdam, Velp en Hilversum - Velthuis kliniek
22-12-2009

Velthuis Kliniek heeft een speciale afdeling huidoncologie, die zich helemaal richt op de behandeling van huidkanker. Als u zich zorgen maakt over bepaalde moedervlekjes of andere afwijkingen van uw huid, kunt u via uw huisarts een verwijzing krijgen. U kunt dan snel bij ons terecht voor de diagnose en behandeling.

 

Op de afdeling huidoncologie werkt een multidisciplinair team van plastisch chirurg, dermatoloog, basisarts, huidtherapeut en verpleegkundige. We hebben alle middelen in huis om snel tot een diagnose te komen en de beste behandeling te bieden. 
Naast diagnose en behandeling houdt Velthuis Kliniek Huidoncologie zich ook bezig met preventie van huidkanker. Daarvoor beschikken we over de nieuwste digitale apparatuur waarmee een complete huidscan gemaakt kan worden. Alle gegevens worden opgeslagen in een medisch dossier. Bij een jaarlijkse check-up kunnen we dan precies zien of en waar er moedervlekken veranderd zijn. De Velthuis Kliniek is tot nu toe één van de weinige plaatsen waar u voor zo'n huidscan terecht kunt.

Ook belangrijk: behandeling bij Velthuis Kliniek Huidoncologie wordt door veel zorgverzekeraars vergoed!
 

U kunt bij de Velthuis Kliniek voor Huidoncologie terecht in onze vestigingen  Hilversum Rotterdam en  Velp.  

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten