Help onze dienstverlening verder te verbeteren en wordt Mystery Cliënt! - Velthuis kliniek
23-3-2011

Velthuis Kliniek streeft er continu naar haar kwaliteit te verbeteren. Wij maken hierbij graag gebruik van ervaringen van cliënten.

Als mystery cliënt beoordeelt u de Velthuis Kliniek vanaf het moment dat u de kliniek binnenkomt totdat u weer thuis bent. U beschrijft uw ervaringen aan de hand van een vragenlijst. Geen van de medewerkers van de Velthuis Kliniek weet dat u een mystery cliënt bent. U krijgt van te voren een handleiding en een vragenlijst die u invult nadat u de kliniek heeft verlaten.

Wat doet de Velthuis Kliniek met de resultaten?
Uw ervaring en de ervaringen van andere mystery cliënts worden na afloop van het programma anoniem aan Velthuis kliniek gepresenteerd. Op basis van de resultaten van het onderzoek kan de kliniek verbeteringen doorvoeren in de manier waarop wij met onze cliënten omgaan.

De resultaten kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor het maken van trainingen voor personeel. Ook kunnen procedures worden aangepast zodat die beter bijdragen aan een prettig verblijf in onze kliniek en aan een spoedig herstel.

Interesse?
Als u geïnteresseerd bent willen wij u vragen om contact op te nemen met het onderzoekbureau
info@mystery-review.nl of 0294-454511. Bekijk ook de webpagina.

Daar kunt u ook terecht voor vragen over het project. Van Mystery Review krijgt u de vragenlijst en de ondersteuning om het onderzoek uit te voeren. Wij zoeken mensen die graag hun ervaringen willen delen. Natuurlijk ontvangt u voor uw tijd en moeite een vergoeding.

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten