Goedkope ‘botox’? Geen goed idee
8-4-2015

Regelmatig verschijnen er advertenties waarin ‘botox’ wordt aangeboden tegen stuntprijzen. Dat klinkt aantrekkelijk, maar wanneer je een antirimpelbehandeling overweegt, is het belangrijk dat je voor échte Botox® kiest. Botox® is een merknaam, het gaat hier om het originele product. De overige botuline toxines die worden gebruikt, zijn hiervan afgeleid. En ze hebben geen van allen de voordelen en zekerheden die de echte Botox® je wel biedt.

Alleen van Botox® is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek beschikbaar. Bij andere, goedkopere varianten botuline toxine krijgt je dus geen garanties over de veiligheid en de effectiviteit. Ook kan het zijn dat je met een verdund middel behandeld wordt. Uiteraard bestaat dan de kans dat er minder effect is. Daarbij is de onderhuidse verspreiding van Botox® minder groot dan van andere merken, waardoor de kans op bijwerkingen kleiner is.

Ook wanneer Botox® wordt gespoten door een onervaren behandelaar, kan dat ongewenste bijwerkingen geven. Behandelingen met Botox® worden bij Velthuis kliniek uitgevoerd door ervaren, speciaal opgeleide cosmetisch artsen. Het zijn afgestudeerde basisartsen die zich na hun studie hebben gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde. Een extra zekerheid die de veiligheid van de behandeling waarborgt.

Kortom: kiezen voor échte Botox® is een verstandige keuze!

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten