Duidelijke regels voor plastische chirurgie in Europa - Velthuis kliniek
8-2-2011

De Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie heeft maandag laten weten dat een Europese norm in ontwikkeling is naar aanleiding van berichtgeving in het AD. Daarin wordt melding gemaakt van 2500 mensen die ernstig verminkt zijn geraakt na een mislukte ingreep. De problemen zouden zich vooral in het buitenland afspelen.

 

Het is de bedoeling dat consumenten daarmee duidelijk kunnen zien of ze bij een veilige arts aankloppen. Men hoopt deze zomer meer duidelijkheid te kunnen geven omtrent deze leidraad.

ZKN
Zelfstandige Klinieken Nederland wijst nog eens op het ZKN-keurmerk. "Nederlanders die een schoonheidsoperatie in het buitenland overwegen, kunnen beter naar een Nederlandse kliniek met het ZKN-keurmerk. Klinieken in het buitenland zijn van wisselende kwaliteit en kunnen niet worden gecontroleerd door de Inspectie voor de Gezondheidszorg", aldus de woordvoering van ZKN. Zelfstandige klinieken met keurmerk moeten voldoen aan kwaliteitseisen die jaarlijks worden gecontroleerd door keuringsinstantie KIWA.

Velthuis Kliniek
Als u kiest voor een behandeling aan uw gezicht of lichaam, gaat u niet over één nacht ijs. U wilt er zeker van zijn dat u wordt behandeld in een kliniek waar kwaliteit, veiligheid en kundigheid voorop staan. 

Bij Velthuis Kliniek zijn we ons bewust van deze verantwoordelijkheid, daarom staat kwaliteit van zorg bij ons centraal in alles wat we doen. Wij zijn sinds jaar en dag ZKN gecertificeerd en vanzelfsprekend voldoen alle behandelfaciliteiten aan de eisen die hiervoor door de overheid worden gesteld.

Velthuis Kliniek is dan ook erg blij met het initiatief van de NVPC en helpt, indien gewenst, graag mee met het opzetten van een Europese norm!

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten