Dag van de Plastische Chirurgie in Enschede - Velthuis kliniek
15-11-2012
Dag van de Plastische Chirurgie in Enschede

Na het grote succes van vorig jaar vindt op vrijdag 23 november de tweede landelijke Dag van de Plastische Chirurgie plaats.

Velthuis kliniek Cosmea Enschede verwelkomt ook dit jaar bezoekers die kennis willen maken met ‘De vele gezichten van plastische chirurgie’.

Programma
Om de veelzijdigheid van plastische chirurgie onder de aandacht te brengen, organiseert de kliniek een open middag waaraan Velthuis kliniek Cosmea en Xpert Clinic deelnemen. We geven deze dag rondleidingen in onze poliruimtes en onze OK’s, waarbij we alles laten zien.

NVPC
De landelijke 'Dag voor de plastische chirurgie' is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC). Op deze dag laten plastisch chirurgen in het hele land het publiek op interactieve wijze kennismaken met de breedte van het vak. 

Om bezoekers een goed beeld te geven van de veelzijdigheid van plastische chirurgie wordt het programma bij Velthuis kliniek Cosmea Enschede ingevuld met verschillende activiteiten, zoals een presentatie plastische chirurgie bovenoogleden en borstverkleining. De deuren van de kliniek zijn open van 13.00 uur tot 17.00 uur. 

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten