Borstvergroting: als beste getest! - Velthuis kliniek
23-3-2009

Volgens de Consumentenbond is de Velthuis Kliniek hét adres voor een betrouwbare en vakkundige  borstvergroting. In augustus 2008 presenteerde de Consumentenbond de uitkomsten van een onderzoek naar de beste klinieken voor een borstvergroting.

 

Onze vestigingen in Eindhoven en Enschede behaalden een gedeelde nummer één positie. De vestigingen Rotterdam en Hilversum delen een derde plek. Daar zijn wij natuurlijk trots op!


Zeer goed
Bij het onderzoek werd naar verschillende zaken rondom een borstvergroting gekeken. Zo zijn onder meer de zorg rondom de operatie, de narcose, de kwalificaties van de specialisten en de nacontrole beoordeeld. Er werd ook kritisch gekeken of de risico's realistisch worden vermeld, of het te verwachten resultaat duidelijk wordt aangegeven en of de cliënt goed en uitgebreid wordt geïnformeerd. Op alle onderdelen scoorde de Velthuis Kliniek zeer goed. De vestiging in Velp was ten tijde van het onderzoek nog de Middellaan Kliniek. 


Kwaliteit voorop
Het is niet de eerste keer dat de Velthuis Kliniek bijzonder goed uit een Consumentenbond-test komt. In 2006 was onze kliniek overtuigend de beste in de test voor ooglidcorrecties, en in 2007 bleken onze vestigingen in Hilversum en Rotterdam het beste adres voor rimpelbehandelingen. Deze fantastische resultaten zijn mede te danken aan het feit dat kwaliteit en veiligheid bij de Velthuis Kliniek altijd voorop staan.

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten