Nieuws - Velthuis kliniek

Nieuws

Als grootste privé-kliniek van Nederland krijgt Velthuis kliniek vaak verzoeken om mee te werken aan reportages en artikelen in de bladen. Dat doen we natuurlijk graag. Onze artsen worden regelmatig gevraagd om hun visie te geven over allerlei cosmetische onderwerpen. Zij doen interviews, spreken op congressen en lichten nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van cosmetische ingrepen toe.

 

Een goede voorlichting, een open en eerlijke uitleg over wat mogelijk en niet mogelijk is: dat is wat Velthuis kliniek belangrijk vindt. En dat is dus ook wat u van ons terugziet in de regionale en landelijke media.

Borsten, Buik, Botox op LINDA.tv
11-9-2018 -

Vanaf donderdag 20 september verschijnt de nieuwe mini-serie Borsten, Buik, Botox op LINDA.tv

Zomeractie huidverbetering
27-6-2018 -

Geef je huid ook zomervakantie! 20% korting op een behandeling door onze huidtherapeuten in de maanden juli en augustus

 

Afscheid Julien van Rappard
19-6-2018 -

Volgende week nemen we, na bijna 13 jaar, afscheid van onze plastisch chirurg Julien van Rappard. Hij gaat dan met welverdiend pensioen. 

7-6-2018 -

Elsevier Weekblad heeft 231 zelfstandige klinieken in Nederland vergeleken op kwaliteit. 
Velthuis kliniek scoort zeer hoog op het gebied van plastische chirurgie, cosmetische dermatologie en huidverbeterende behandelingen en behoort daarmee tot de beste klinieken van Nederland.

Thema avond Enschede - woensdag 20 juni
5-6-2018 -

Wat mag je verwachten van injectables? Zie je meteen resultaat? Oogt het natuurlijk? Stel al je vragen tijdens onze thema avond op woensdag 20 juni in Enschede.

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten