Ervaringsverhaal neuscorrectie - Velthuis kliniek
Yvonne

Yvonne

Ervaring

Yvonne wilde graag af van de bobbel op haar neus. Dr. Bart Stubenitsky deed nét iets meer – en dat leverde een mooi eindresultaat op.

Yvonne (24): “Rond mijn twaalfde kreeg ik een bobbel op mijn neus. Ik ben niet gevallen of zo, ineens was ie er. Ik vond het niet mooi en had het idee dat iedereen er naar keek. Op elke foto zag ik die neus dus wilde ik nooit van de zijkant gefotografeerd worden. Ik zei toen al: als ik later groot ben, laat ik er wat aan doen.

In 2014 – ik had inmiddels een baan en genoeg geld gespaard – besloot ik een neuscorrectie te laten doen. Ik ben gaan zoeken op internet naar klinieken die dat doen. Velthuis kliniek kende ik al wel van naam. Ik was eigenlijk van plan om bij meerdere klinieken langs te gaan, maar de eerste afspraak bij dr. Stubenitsky voelde gelijk heel goed. Hij was heel aardig, stelde me gerust en gaf duidelijke uitleg over de mogelijkheden. Voor mij was dat alles wat ik wilde, ik hoefde niet meer verder te shoppen.

Enkele weken na het eerste consult ben ik geopereerd. Zelf dacht ik dat alleen die bobbel eraf moest, maar dr. Stubenitsky stelde voor om ook de neuspunt iets omhoog te brengen en de neusrug iets breder te maken. Ik dacht in eerste instantie: waarom is dat allemaal nodig? Maar uiteindelijk ben ik er heel blij mee: dr. Stubenitsky heeft mijn neus de vorm gegeven die het beste bij mijn gezicht past.

De operatie en het herstel zijn me heel erg meegevallen. Ik heb geen moment pijn gehad. Wel vervelend is het dat je neus in het begin dicht zit, alsof je verkouden bent. Ik heb na de ingreep elke dag een foto gemaakt. De eerste dag valt het wel mee, de tweede dag is mijn neus helemaal dik en krijg ik mijn ogen nauwelijks open. Maar daarna ging het heel snel. Na vijf dagen mocht het plaatje eraf en dag erna had ik een feestje. En wat denk je? Niemand zag wat aan me, blijkbaar was ik op de zesde dag weer helemaal toonbaar.

Inmiddels zijn we anderhalf jaar verder en ik ben nog steeds tevreden. Het gekke is dat niemand ooit heeft gevraagd of ik iets aan mijn gezicht heb laten doen. Zelfs goede vriendinnen niet. In het begin vond ik dat wel jammer, maar uiteindelijk is dat het beste resultaat wat je kunt hebben. Blijkbaar zat die bobbel toch vooral tussen mijn oren. Toch ben ik blij dat ik het heb laten doen en ik heb geen moment spijt gehad. Vroeger keek voor mijn gevoel iedereen naar mijn neus, nu hoef ik daar niet meer over na te denken. Ook niet als ik op de foto ga.”

Lees hier alle informatie over een neuscorrectie en bekijk voor en na foto's?

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten