Anatomische borstvergroting ervaringsverhaal - Velthuis kliniek
Sasja Scheerman

Sasja Scheerman

Ervaring

Na twee zwangerschappen pasten Sasja’s borsten niet meer bij haar postuur. Dr. Laura Moojen zorgde voor een nieuwe, vollere cup.

Sasja: “Achteraf denk ik: had ik het maar tien jaar eerder gedaan. Eigenlijk heb ik altijd al kleine borsten gehad. Toen ze nog stevig waren, vond ik ze prima. Maar na twee kinderen verdween het volume aan de bovenkant. Mijn borsten werden te klein voor mijn postuur. Met push-up beha’s kun je nog best wat oplossen, maar op een gegeven moment kwam toch een borstvergroting in beeld.

Op internet ben ik gaan zoeken naar informatie. Ik wilde niet zomaar bij iemand, ik wilde dat het goed gedaan werd. Met name de filmpjes van dr. Laura Moojen trokken mijn aandacht, haar resultaten vond ik erg mooi. Ik besloot een afspraak te maken en bij de intake te kijken hoe ik me bij haar voelde. Dr. Moojen vond dat ik op zich mooie borsten had. Een borstlift was dus niet nodig, ze misten alleen volume. Ik hou niet van die hele ronde borsten, dus wilde ik graag druppelvormige protheses. En omdat ik aan de bovenkant tenger ben, moesten ze onder de borstspier geplaatst worden. Dr. Moojen en ik waren het daar snel over eens. Vervolgens hebben we met pasprotheses de cupmaat bepaald. Ik had cup A en wilde iets wat beter bij mijn lichaam zou passen. De eerste pasprothese vond ik al prima, maar de dokter stelde voor om nog 1 maatje groter te proberen. En die was precies goed.

De ingreep verliep prima. Ik ben helemaal niet bang voor een narcose, vind het juist fantastisch: je valt in slaap en voelt niks. Omdat ik heel rustig onder zeil ben gegaan kwam ik ook heel rustig weer bij. De mensen in de kliniek zijn allemaal superaardig, de ontvangst en de zorg die ze bieden zijn prima, echt super. Hoewel de operatie 100% meeviel heb ik wel veel napijn gehad, met name aan de zijkant. Het was fijn om een sportbeha te dragen, maar de naden begonnen echt te irriteren. Toen de zwelling afnam werd dat wel minder – na een week was ik er wel weer.

Met het resultaat ben ik superblij. Het is gewoon fijn als je een T-shirt aantrekt dat je niet bijna een strijkplank bent. Ik kan weer gewoon een beugelbeha aan. Qua behamaat heb ik de ene keer een C, de andere keer een D, het is maar net hoe het valt. Ik voel me weer vrouwelijk.”

Scheerman _VOORKANT

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten