Robey - Velthuis kliniek
Robey

Robey

Ervaring

02-04-2014 Dankzij plastisch chirurg Laban is Robey(50) verlost van zijn wallen en overhangende oogleden.

Robey Sjarbaini: “Ik heb Indonesische roots en dat ik wallen kreeg is eigenlijk genetisch bepaald. Mijn vader en mijn opa hadden het ook. Daarbij werden mijn oogleden ook steeds zwaarder. Als ik mijn ogen open deed, ging dat in twee keer: eerst mijn oogleden omhoog en daarna mijn voorhoofd. Af en toe hield ik mijn oogleden met mijn vingers omhoog en dat voelde alsof er tien kilo werd opgetild – wat een opluchting. Ik wilde er al jaren iets aan laten doen, en een paar maanden geleden heb ik de beslissing gewoon genomen. Tijdens het consult bleek meteen dat ik zowel een boven- als onderooglidcorrectie nodig had.

De operatie vond plaats onder sedatie, daar heb ik dus niets van meegekregen. Drs. Laban heeft het vet uit de wallen vanuit de binnenkant van mijn oogleden weggehaald en boven mijn ogen het huidoverschot verwijderd. Ik ben in totaal een uurtje of anderhalf weggeweest. Nadat ik was bijgekomen mocht ik naar huis. Ik heb een paar dagen met ijs op mijn ogen gelegen om de zwelling tegen te gaan. Pijn? Helemaal niet gehad. Wel blauwe verkleuringen, maar die trekken nu langzaam weg.

Inmiddels zijn we drie weken na de ingreep en het gaat in principe goed. Het begint wel een beetje te trekken, omdat de zwelling nu wegtrekt. Het moet allemaal even zijn plek krijgen, merk ik. Ik ben nu al tevreden met het resultaat maar het wordt de komende maanden nog steeds beter. Iedereen zegt nu al: wat wordt het mooi zeg. Binnenkort zie ik er weer beeldig uit, haha.

Ik heb het hele traject bij Velthuis kliniek als uitermate prettig ervaren. Alle medewerkers zijn supervriendelijk en zien ook echt wat er gebeurt. Vlak voor de ingreep zei één van de dames: u ziet wat bleek, gaat het wel? Tja, het was de eerste keer dat ik in een ziekenhuis lag, dus wat wil je. Maar op de gang kwam ik drs. Laban nog tegen en die was heel relaxed. Als je al nerveus bent, dan ontnemen ze je dat gelijk. Helemaal goed dus.”

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten