Bovenooglidcorrectie ervaringen, Rita - Velthuis kliniek
Rita

Rita

Ervaring

Plastisch chirurg Laban is erg vriendelijk en vooral heel rustig, zelfverzekerd, ervaren en geruststellend

Eigenlijk net zoals elke medewerker van Velthuis kliniek. Iedereen is zo behulpzaam, zorgzaam en meelevend. Er heerst een hele fijne sfeer en daar valt veel voor te zeggen als je zoiets spannends gaat doen als een operatie. De OK leek op behandelkamer bij de tandarts, dus wat dat betreft zag alles er heel vertrouwd uit. Ik voelde niets van de ingreep, alleen het eerste prikje, maar dit deed nog minder pijn dan een tandartsprik. Wat erg fijn was is dat Dr. Laban elke stap rustig uitlegde met ‘ik ga beginnen’ of ‘dit voelt nu misschien wat koud’ of ‘ik ga nu snijden dus misschien voelt u wat druk op uw oog’ zodat ik wist waar ik aan toe was.

Na de hechtingen werden er speciale hechtpleisters aangebracht op mijn ogen en was ik alweer klaar. De ooglidcorrectie heeft niet langer dan 15 tot 20 minuten geduurd in de behandelkamer, het ging echt supersnel voorbij. Dr. Laban heeft alles zo secuur, kundig en vooral snel gedaan, alsof het de duizendste keer was dat hij dit deed. En misschien is dat ook wel zo! Hij kwam in elk geval zeer zeker en ervaren over en bovenooglidcorrecties zijn dan ook zijn specialiteit.

Na de operatie had ik totaal geen pijn, alleen na een paar dagen een beetje jeuk. Na een week mochten de hechtingen eruit en dit was zo gepiept. Vanwege de manier van hechten hoefde de assistente alleen maar aan het draadje te trekken en floep! Dat was het. In totaal nam het zo’n minuutje in beslag. De littekens zagen eruit als dunne, fijne streepjes. En ineens had ik meer ooglid dan ik gehad heb in mijn leven. Het resultaat is prachtig en absoluut de moeite waard!”

Beautylab

 

Beautylab-voor-na

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten