Monique - Velthuis kliniek
Monique

Monique

Ervaring

Monique (46): "Had ik die borstvergroting maar 25 jaar eerder gedaan".

"Het is nu bijna twee jaar geleden dat ik een borstvergroting kreeg, en ik kijk nog steeds twee keer per dag bij aan- en uitkleden blij naar mezelf in de spiegel. Ik heb zo'n spijt dat ik het niet 25 jaar eerder heb gedaan.

Ik heb tegen mijn dochters van tien en twaalf gezegd: ‘Als jullie net zo'n complex hebben als mama, zal ik jullie begeleiden om de beslissing te nemen en zelfs de behandeling voor jullie betalen.' Zelf ben ik 24 jaar bezig geweest om deze stap te zetten. Ik sport namelijk heel veel en was bang dat deze ingreep dit zou kunnen beperken. Maar toen ik een jong meisje op de sportschool sprak dat enorm blij was met haar borstvergroting, dacht ik: dan ga ik het ook doen!

Ik kende Velthuis kliniek uit de bladen. Ik heb gebeld en kon al binnen twee weken terecht. Het klikte direct met plastisch chirurg dr. Wilmink en de consulente. Ik droeg altijd beha's met grote (water)vulling en ik zag de chirurg kijken: wat komt die hier doen? Maar toen ik mijn beha uitdeed, gaf hij toe dat ik een reële indicatie had. Hij adviseerde mij om anatomisch gevormde implantaten achter de spier te plaatsen voor het mooiste resultaat.

Hij vertelde erbij dat deze methode wel wat extra napijn zou kunnen veroorzaken, en dat bleek inderdaad zo te zijn. Maar ik zag direct na de operatie al hoe mooi het geworden was. Deze borsten passen perfect bij mijn lichaam en zien er heel natuurlijk uit. Dan vergeet je die paar dagen pijn direct weer.

Op de eindcontrole heb ik een hele grote bos bloemen voor dr. Wilmink meegenomen. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en iedereen die het wil weten of erover begint mag ze zien. Ze zijn prachtig!"

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten