Mevr. van Rijswijk - Velthuis kliniek
Mevr. van Rijswijk

Mevr. van Rijswijk

Ervaring

03-05-2014 Na drie zwangerschappen was mevrouw Van Rijswijk (31) niet blij met haar buik. Plastisch chirurg Yvonne Smulders gaf haar een strakke buik én haar zelfvertrouwen terug.

Mevr. van Rijswijk: “Tijdens de zwangerschap van mijn derde kind ben ik 35 kilo aangekomen. Na de bevalling hield ik een hele slappe buik over. Op de sportschool heb ik gesport als een idioot, maar dat overtollige vel kun je met sporten niet wegkrijgen. Daar was gewoon niks aan te doen.

Ik ben naar de plastisch chirurg in het ziekenhuis gegaan, maar hoorde daar dat de ingreep niet vergoed zou worden. De chirurg stuurde me vervolgens door naar Velthuis kliniek, omdat die meer gespecialiseerd zijn in deze ingreep. Drs. Smulders stelde een algehele buikwandcorrectie voor, omdat die een veel mooier resultaat zou geven dan een mini-buikwandcorrectie.

Tijdens de operatie is anderhalve kilo huid weggesneden. De ingreep zelf verliep prima, ik was onder narcose en heb er niks van meegekregen. Maar daarna heb ik wel veel pijn gehad. Dat was echt niet grappig, ik heb toen wel gedacht: waar ben ik aan begonnen? Maar na een week mochten de drains eruit en toen ging het veel beter. De eerste twee weken moet je krom lopen als oud vrouwtje, je kunt bijna niks. Met drie kinderen was dat best lastig, mijn man toen moest alle zorg op zich nemen.

Inmiddels is het een half jaar geleden en ik ben zó blij met het resultaat. Alleen het litteken is nog wel rood, maar dat moet over een half jaar ook veel minder zijn. Maar mijn buik is meer dan mooi geworden! Vroeger had ik maat 44, nu pas ik makkelijk in maat 40 en soms zelfs in 38. Die buik beperkte me ook in mijn vrijheid. Zwemmen met de kinderen bijvoorbeeld, dat deed ik liever niet. Nu dat vel er niet meer hangt, durf ik weer een bikini aan. Ik ben zo trots op mijn buik dat ik er zelfs een tatoeage op heb laten zetten.

De operatie heeft me zoveel meer zekerheid gegeven, dat heeft me ontzettend goed gedaan. Op mijn kinderen na is dit het mooiste cadeau wat ik ooit heb gehad.”

Mevrouw van Rijswijk

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten