Mevr. Van der Zel - Velthuis kliniek
Mevr. Van der Zel

Mevr. Van der Zel

Ervaring

Mevrouw Van der Zel (30) onderging een borstvergroting.

Mevrouw Van der Zel: "Mijn borsten zijn nooit groot geweest, maar na twee zwangerschappen was er niks meer van over. Ik was al aan het sparen voor een borstcorrectie toen ik de wedstrijd vanwege het 15-jarig bestaan van Velthuis kliniek zag. Ik won en mocht een borstvergroting ondergaan!

Ik was heel erg zenuwachtig toen ik in de kliniek kwam, maar ik werd heel vriendelijk ontvangen en liefdevol in de watten gelegd. Dr. Moojen-Zaal was erg attent en zorgzaam en ook de verpleegster was heel lief. Al met al is de operatie me heel erg meegevallen.

Na de ingreep heb ik een week op de bank gelegen en dvd's gekeken. De kinderen waren logeren bij mijn ouders, het voelde als een soort vakantie eigenlijk. De pijn viel wel mee, met pijnstillers was het goed te doen. De eerste zes weken heb ik nog best veel hulp in de huis gehad met de kinderen, maar ik kon vrij snel alles weer doen.

Ik ben van cup A naar cup C gegaan. Een flink verschil, maar het is niet echt overdreven. Het valt eigenlijk niet op. En dat wilde ik graag: dat het er natuurlijk uit zou zien. Anderen zien het niet eens, dit is echt iets voor mezelf.

Ik ben heel dankbaar voor deze prachtige prijs en echt onwijs blij met het resultaat. En ik heb er een nieuwe hobby aan overgehouden: lingerie kopen!"

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten