Mevr. Tuit - Velthuis kliniek

"Alle leuke nieuwe tuniekjes en jurkjes die ik kocht bleven op hangen op mijn buik. Ik moest altijd een maatje meer nemen, maar dan zat het boven te wijd. Nou heb ik altijd gezegd: 'Ik laat niet snijden in een gezond lichaam.' Maar door artikelen in bladen als Santé en Libelle werd ik toch nieuwsgierig en toen ben ik gaan zoeken op het internet.

Ik kwam al snel bij Velthuis kliniek terecht en had veel vertrouwen in deze kliniek. Ze staan goed aangeschreven en komen ook als beste uit de Consumentenbond-tests.

Ik ging er vanuit dat ik een buikwandcorrectie nodig zou hebben, maar de plastisch chirurg adviseerde mij een liposculptuur behandeling omdat er nog voldoende elasticiteit in de huid zat. Kijk, ik hoef echt geen buik van een jonge meid meer te krijgen. En zo'n groot litteken heb ik ook liever niet als het niet hoeft, natuurlijk.

De ingreep verliep boven verwachting, heel erg prettig en persoonlijk. Ik heb totaal geen pijn gehad en ook bijna geen blauwe plekken. Ik zag al direct resultaat en in die strakke broek voelde ik me natuurlijk ook meteen een slanke den.

Het is nu zes maanden geleden en er zit nog een beetje vocht in het onderste stukje van mijn heupen. De plastisch chirurg heeft mij verzekerd dat dit vocht ook langzaam verdwijnt, maar ik ben nu al heel tevreden. Het is wel grappig: omdat mijn maag en buik veel platter zijn, lijkt het alsof ik grotere borsten heb! Het fijnste van deze behandeling is dat ik me veel gezonder voel. Ik kan me veel beter bewegen en veters strikken gaat nu weer gemakkelijk. Wat een opluchting!"

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten