Borstvergroting ervaringsverhaal
Mevr. S

Mevr. S

Ervaring

Door sporten verloor mevrouw S. gewicht – maar helaas precies op de verkeerde plek. Dr. Laura Moojen gaf haar weer mooie borsten.

Mevrouw S. (34): “Ik ben de laatste jaren nogal bezig geweest met mijn gewicht. Vroeger had ik cupmaat 75B, daarna kwam ik aan en werd het 85B. Door sporten op de sportschool viel ik wel weer af, maar op de verkeerde plekken. In plaats van mijn buik, benen en billen werden juist mijn borsten kleiner. Op een gegeven moment was het zo weinig dat ik er iets aan wilde laten doen.

Jaren geleden heeft de Consumentenbond een onderzoek gedaan naar borstvergrotingen, en daar kwamen twee klinieken als beste uit, waaronder Velthuis kliniek. Ik ben eerst naar die andere kliniek gegaan, maar dat was geen succes. De arts was heel onvriendelijk en gaf me op mijn donder: een borstvergroting was volgens haar helemaal niet nodig, ik moest gewoon niet zo moeilijk doen. Droevig en gedesillusioneerd kwam ik daar naar buiten. Op internet vond ik toen een filmpje van het programma ‘Een Nieuw Begin’ met Angela Groothuizen. Zij ging met een vrouw mee naar Velthuis kliniek, waar dokter Laura Moojen een borstvergroting deed. Dat zag er zo mooi uit, door haar wilde ik graag geholpen worden. 

Ik heb dus gebeld en kon zonder problemen bij dr. Moojen terecht. Zij begreep meteen wat ik wilde en over welke maat ik het had. Ze heeft me een paar voorbeelden laten zien en gemeten wat er anatomisch mogelijk was. Ik kon kiezen uit twee protheses en heb uiteindelijk voor de kleinere gekozen. Ik wilde best een flinke maat, maar deze zouden er wat natuurlijker uitzien. Achteraf blijkt het de perfecte keuze geweest.

De operatie is me duizend procent meegevallen. Ik heb jaren geleden een liposuctie gehad in Duitsland zonder pijnbestrijding en dat was afzien. Ik had me daar dus weer op voorbereid, maar het viel hartstikke mee. Het medisch team, inclusief dr. Moojen natuurlijk, was vlak voor en vlak na de operatie hartstikke lief, zorgzaam en geruststellend. Werkelijk top! De stretchoefeningen waren super prettig, ik denk dat ik daardoor ook minder last heb gehad. 

Als ik dit had geweten, was ik veel eerder gegaan. Ik loop nu rechter, hoef niet meer na te denken over wat ik aantrek want alles staat goed. Ook mijn buik lijkt nu platter. Als ik een bikini aan heb ziet het er meteen goed uit. En mijn sportbeha duwt mijn borsten niet meer plat, alles blijft mooi in shape. Ze moeten alleen nog een beetje zakken, maar dat is een kwestie van tijd. Ik heb er zoveel plezier van, ik ben echt superblij.”

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten