Mevr. Parr - Velthuis kliniek
Mevr. Parr

Mevr. Parr

Ervaring

"De behandeling verliep heel voorspoedig, ik had bijna geen zwelling en niet één blauwe plek."

Saskia Parr (56): "Ik heb twintig jaar geen kiezen gehad en beet daardoor veel op de binnenkant van mijn wangen. De huid was erg gaan uitzakken en toen ik nieuwe kiezen kreeg wilde ik ook van die ingevallen wangen af.

Tijdens het eerste consult bij Velthuis kliniek nam de plastisch chirurg heel veel tijd voor me. Hij stelde voor om een minilift te doen met daarbij een halsliposuctie. Hij maakte schematisch een tekening van wat hij wilde gaan doen en wat ik kon verwachten.

De behandeling verliep heel voorspoedig, ik had bijna geen zwelling en niet één blauwe plek. Het resultaat was zó goed dat ik besloot om ook een ooglidcorrectie te ondergaan. Mijn oogleden hingen erg naar beneden en door de druk had ik last van mijn contactlenzen. Een week na de operatie had ik al heel duidelijk een opener blik.

Er moest wat extra huid worden weggehaald en de chirurg heeft het littekentje precies in een lachrimpeltje laten vallen, schitterend. Tien jaar geleden heb ik al een ooglidcorrectie laten doen bij een oogarts, maar dat was lang niet zo mooi.

"Ik praat er gewoon over als men er naar vraagt en ben blij dat ik deze stap heb gezet: ik kijk met meer plezier in de spiegel dan voorheen!"

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten